SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ağır Bir Karar"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:33:26
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un kulüp başkanı Adil Gevrek, Aydınspor 1923 karşılaşmasında stoper Koray Şanlı'nın gördüğü kırmızı kartın ağır bir karar olduğunu savunarak, Yeni Malatyaspor'un hakkını sonuna kadar arayacaklarını söyledi. 

Ligin 13. haftasında Aydınspor 1923 ile deplasmanda oynadıkları karşılaşmada sahadan 1-0 yenik ayrılan Yeni Malatyaspor'da, maçın hakemi İlkay Aydın'a büyük bir öfke var. Karşılaşmanın 15. dakikasında sarı kırmızılı takımın stoperi Koray Şanlı'nın kırmızı kart görerek, oyundan ihraç edilmesine Yeni Malatyaspor camiası büyük tepki gösterdi.

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Koray'ın haksız yere oyundan ihraç edildiğini savunarak, "Zor bir deplasmandı ama maçın başında gördüğümüz kırmızı kart bütün planlarımızı alt üst etti. Koray Şanlı'ya gösterilen kırmızı kartın haksız olduğuna inanıyoruz. Maalesef bu kırmızı kart bütün planlarımızı bozdu. Ama yapacak bir şey yok" dedi.

"HAKSIZ KARAR BİZİ ÇOK ÜZDÜ"

Gevrek, Koray'a gösterilen kırmızı kartın ağır bir karar olduğunu ifade ederek, "Ligde bu tür hatalar olabiliyor. Ama hakemlerin ciddi anlamda haksız kararlar vermesi bizi çok üzdü. Artık önümüze bakacağız. Çarşamba günü Centone Karamgümrük ile karşılaşacağız. Bu karşılaşmadan 3 puanla ayrılıp, Pendikspor maçına daha moralli çıkmak istiyoruz. Haksız bir kırmızı karttı. Gözlemci de, sohbetimizde 'kart haksızdı' dedi. Yeni Malatyaspor'un hakkını sonuna kadar arayacağız. Karta itiraz edeceğiz. Kırmızı kart gerçekten çok ağır bir karardı. Rakip takım bile kırmızı karta inanamadı" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız