SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Ağır Davranıyoruz.. Rahatsızım..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, planlanan transferlerin yapılmaması nedeniyle sıkıntılı olduğunu, "ağır" davranıldığı için birçok transferin yapılamadığını söyledi ve endişelerini anlattı.

TEPKİLİ VE UYARDI..
Antalya'daki kampta Lig TV Muhabiri'nin sorularını yanıtlayan Ziya Doğan, şunları söyledi:

"Şu anda 12 kişiyle idman yapıyorum. Yani sıkıntılar fazla. Transferlerle ilgili bir gelişme yok. İki üç ay önceden almamız gereken oyuncuları belirledik ve bu oyuncuların büyük bir istekle bize gelmek istediler. Fakat maalesef ağır davrandık. Ağır davranınca bir tek Sertan’ı alabildik.

Büyük oranda anlaştığımız futbolcularla ilgili yönetim bazında girişim yapmamız lazım. Ama yine söylüyorum, ağır davranıyoruz.

Bunları ben ilk defa konuşuyorum. Hep böyle sabrediyorum sabrediyorum, ondan sonra birşeyler olduğu zaman ‘Ziya hoca patladı’ deniyor.

Kamuoyuyla paylaşmak istiyorum. Şu anda yol katetmedik. Mutlaka transferleri yapıp çıkıp kamuoyunda, Malatya’da şöyle bir iz vardı, ‘Ziya Doğan geldi, tamam’.. Bu beni rahatsız ediyor. Sonuçta ben sihirbaz değilim. Elimdeki malzeme belli. Ama ben çok iddialı bir teknik adamım. Zorlukları da aşacağımı biliyorum, aşacağımızı biliyorum.

Ama bize artık herkesin destek olması lazım. Çünkü lig bitmeden 4 hafta önce kimsenin umudu kalmamıştı. Herkes düştü gözüyle bakıyordu. Şimdi 17 puan büyük bir avantaj. Bu 17 puan eğer rehavete yolaçarsa, bunun da cezasını çekeriz, açıkça ve net olarak baştan konuşalım.

Gençlerbirliği’nden ayrıldıktan sonra pek çalışmayı da düşünmüyordum. Ama çok sevdiğim sayın Hikmet Tanrıverdi, İlhan Kavuk, yönetim kurulu ve Malatya halkının anormal isteği ile ve ben de bu istek karşısında, inanın profesyonelliği bir kenara bırakarak, bu insanların bu beklentilerine cevap verdim. Ama geldikten sonraki rehavet beni biraz rahatsız ediyor, açıkçası."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız