SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ağır İş' Yine Ona!..

A- A+ PAYLAŞ

"Resmi" Nevruz kutlamalarının İnönü Üniversitesi'nde yapılan bölümünde, Malatya'ya ilişkin olayların en önünde gidenlerden biri olan Kültür ve Turizm Müdürlüğü şube müdürü Ali Cengiz yine "ağır" işlerle ilgiliydi.

Üniversitedeki kutlamada Nevruz Ateşi'ni Vali Ulvi Saran ve Rektör Prof.Dr. Cemil Çelik yakarken, yanan ateşin üzerinden protokol mensupları atlamadı.

Beklendiği üzere, "ateşten atlama" seremonisinde, "ağır işlerin teferruat adamı" Ali Cengiz ortaya çıktı ve "ağır" vücuduna rağmen, büyük bir çeviklikle ateşin üzerinden atlama ritüelini yerine getirdi.

FOTOĞRAF: İHA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız