SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ağır Yaralı da Öldü

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:24:08
Ağır Yaralı da Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Adliye binası önünde öğleden önce yaşanan silahlı saldırıda yaşamını yitirenlerin sayısı 2'ye yükseldi. Yaralı iki kişinin tedavisinin ise sürmekte olduğu bildirildi.

CİNAYET DAVASI İÇİN GELMİŞLERDİ..

Adliye önündeki silahlı saldırının, 2 yıl önce Yeşilyurt ilçesi Gözene köyünde işlenen cinayetle ilgili davanın duruşması nedeniyle gelen tarafların burada karşılaşmasıyla meydana geldiği belirtildi.

8 Eylül 2011 tarihinde meydana gelen olayda, Yeşilyurt’un Gözene köyünde sulama suyu tartışması sonucunda çıkan kavga olayında Ayabakan ile A. aileleri birbirine saldırmış, olayda Cumali Ayabakan ölürken, 4 kişi ise yaralanmıştı.

Bu cinayet davasının Malatya 1. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmasına gelen taraflardan A. ailesi mensupları, Ayabakan ailesi mensuplarının üzerine tabanca ile ateş açtı. Olayda Ayabakan ailesinden Hikmet Ayabakan (47), Habip Ayabakan (27) ve Mustafa Ayabakan (32) yaralanırken, Mehmet A. ise parmağından yaralandı.

Olaydan sonra hastaneye kaldırılan yaralılardan 32 yaşındaki Mustafa Ayabakan kısa süre sonra yaşamını yitirmiş, 1'i ağır 3 yaralı ise tedavi altına alınmıştı.

BİR YARALI DAHA ÖLDÜ..

Silahlı saldırıda yaralananlardan 27 yaşındaki Habip Ayabakan da, kaldırıldığı Turgut Özal Tıp Merkezi'nde yaşamını yitirdi ve böylece olaydaki ölü sayısı 2'ye yükseldi.

Polis olaydan sonra şüphelilerden Emrah A. ve Ramazan A.'yı gözaltına almıştı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bu arada, olaydan sonra çevrede 30'un üzerinde boş kovan bulunduğu bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız