SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ağır Yaralı Eş de Kurtarılamadı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya- Darende karayolunda otobüs- otomobil çarpışması sonucu meydana gelen kazada ağır yaralanan 34 yaşındaki kadın da yaşamını yitirdi ve ölü sayısı 3'e yükseldi.

Malatya-Darende Karoyulu'nda, 29 Temmuz Cumartesi günü meydana gelen trafik kazasında, Tunceli Cezaevi'nde görevli Astsubay Fikret Yiğit (35) yönetimindeki 34 SJN 43 plakalı oto seyir halindeyken, Akçadağ ilçesi Duruluova Köyü yol ayrımında dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucunda karşı şeride geçerek Murat Demirel yönetimindeki 23 AU 145 plakalı yolcu otobüsüyle çarpışmıştı. Kaza sonucunda sürücü Fikret Yiğit olay yerinde, annesi Hatice Yiğit (55) ise hastaneye getirilirken yolda hayatlarını kaybetmişti.

Kazada yaralı olarak kurtulan ve Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılan sürücünün eşi Ayfer Yiğit'in (34) (fotoğraftaki) ise tedavi altındayken tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı belirtildi.

KALP RAHATSIZLIĞI GEÇİRİNCE..
Öte yandan, Hekimhan ilçesi Ballıkaya Köyünde de 57 yaşındaki Ali Rıza Takmaz yönetimindeki traktör ile Başkavak Köyü'de gitmek üzere hareket ettikten kısa bir süre sonra kalp rahatsızlığı geçirince, direksiyon hakimiyetini kaybetti ve traktör evinin önünde oturan 61 yaşındaki Tamam Yalçın'a çarparak yaralanmasına yolaçtı.

Pütürge'den Malatya yönüne gelmekte olan Murat Korkut yönetimindeki minibüs de Yenice Köyü içerisindeki virajda aniden yola çıkan 4 yaşlarındaki Şeyma Akbal'a çarparak yaralanmasına neden oldu.

Arapgir- Divriği karayolu 17. kilometredeki Çiğnir Köprüsü civarında da Sadık Pala yönetimindeki otomobil, viraja hızlı girince, kayalıklara çarptı. Kazada sürücü hafif yaralandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız