SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ağır Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da yolun karşısına geçmekte olan genç kadın, otomobilin çarpması sonucunda ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kaza, Malatya merkez Çevreyolu Sanayi Alt Geçidi'nin yanında meydana geldi. Y.İ. adlı şahıs idaresindeki 44 KA 541 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmekte olan Semra Doğan'a (28) çarptı. Kaza esnasında araç orta refüje çıktı.

Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan Semra Doğan, Beydağı Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Otomobil sürücüsü Y.İ. ise polis tarafından gözaltına alındı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

DİĞER KAZALAR..
Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi yanında 17 yaşındaki S.Ü., geri manevra yapan 44 KU 244 plakalı otonun çarpması sonucu yaralandı.

İnönü Caddesi PTT civarında 28 yaşındaki A.D. yönetiminde bulunan oto, karşıdan karşıya geçmek isteyen 10 yaşındaki Ö.Ç. adlı erkek çocuğa çarptı ve yaraladı.

Akçadağ Lisesi önünde 15 yaşındaki A.T., yönetimindeki motosikletle orta refüje çarpınca yaralandı ve Beydağı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hastane Caddesi’nde 43 yaşındaki M.Y.’nin yönetimindeki otoyla giderken, karşıdan karşıya geçmek isteyen 47 yaşındaki M.I.T. adlı kadına çarparak yaralanmasına yol açtığı bildirildi.

Fırat Mahallesi 32. sokakta ise 24 yaşındaki R.Ş. yönetiminde bulunan motosiklet ile 55 yaşındaki M.D. yönetimindeki otonun çarpıştığı, motosiklet sürücüsünün yaralandığı belirtildi.

Beydağı Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde 22 yaşındaki F.A. yönetiminde bulunan otonun çarptığı 15 yaşındaki M.G. yaralandı.

Çevreyolu Üniversite duraklarında 26 yaşındaki A.T.A.’nın çarptığı 76 yaşındaki M.Ö. adlı şahsın yaralandığı bildirildi.

Salköprü Mahallesi Boztepe Caddesi’nde, 30 yaşındaki A.K. yönetiminde bulunan otonun hareket halinde iken açılan kapısı, yaya olarak yürümekte olan 28 yaşındaki N.C. adlı kadına çarparak yaralanmasına yol açtı.

Malatya-Kayseri karayolu’nun 69’uncu kilometresi Akçadağ Kozluca mevkiinde Malatya’dan K.Maraş yönüne gitmekte olan E.U. yönetimindeki 46..608 plakalı otomobil dikkatsizlik sonucu devrildi. Kazada 46 yaşındaki sürücü ile araçta bulunan 33 yaşındaki E.D. yaralandılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız