SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ağır Yükten Kurtuldum'!.

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Barosu'nun seçiminde başkanlığa seçilen Eyüp Kutlubay, görevi eski başkan Selahattin Sarıoğlu'ndan devraldı.

Baro Salonu'nda devir-teslim töreni yapıldı. Törende konuşan Baro eski başkanı Selahattin Sarıoğlu, "Genel kurulumuz çok güzel bir şekilde yapıldı. seçim günlerinde en ufak bir kırıcılık olmadı. Herkes bir birini saygı ve sevgi ile karşıladı. Seçimde benim görev sürem sona erdi. Arkadaşlarımın tercihleri ile arkadaşımız Eyüp Kutlubay, baro Başkanlığına seçildi. Ben ağır yükten kurtulmuş oldum, görevimi tamamlamış oldum. Kendisine ve yönetimine en içten duygularımla başarılar diliyorum" dedi.

Baro Başkanı Eyüp Kutlubay'da, "Güzel dilekler için teşekkür ediyorum. Sayın başkan ve yönetiminde görev alan tüm arkadaşlara verdikleri hizmetler için teşekkür ediyorum. Genel kurulda göreve gelen arkadaşlara da başarılar diliyorum. Bizler meslektaşlarımızın ve mesleğimizin sorunlarının çözümü için çalışma yapacağız. Hukuktan, adaletten, insan haklarından özgürlüklerden yana olacağız. Evrensel değerler standardının şehrimizde ve ülkemizde yükseltilmesi için çalışmalar yapacağız" diye konuştu.

Bu arada, Malatya Barosu Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşmuştu; Bayram Taşkın, Adalet Tunar Aslan, Şahin Çağlar, Özcan Çetin, Nüvit Eray Erenler, Mehmet Erensoy, Namık Gören, Nurullah Güler, Reha Hotar ve Feridun Önal.

Baro Disiplin Kurulu'na ise Raşit Alaca, Osman Aladağ, Emin Cömert, Mine Özbey ve Kenan Yıldırım'dan oluştu Baro Denetim Kurulu'na ise, Ali İhsan Kal, Abdullah Keltaş ve Şahin Tezcan seçilmişti.

Türkiye Barolar Birliği Delegeliğine Dursun Karaköse ile Mehmet Görgeç seçilmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız