SON DAKİKA
SON DEPREMLER

‘Ağız ve Diş Sağlığı’ Taraması Yapıldı

0
Güncellendi - 2016-11-02 10:49:42
‘Ağız ve Diş Sağlığı’ Taraması Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Ağız Diş Hastanesi işbirliğinde engelli ve engelli ailelerine yönelik ücretsiz ‘Ağız ve Diş Sağlığı’ taraması yapıldı. Diş taramasına Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekim Yardımcısı ve Diş Tabibi Dr.Fuat Demirtaş, Hastane Müdür Yardımcısı Hatice Bulut,  Engelliler Koordinasyon Şube Müdürü Seyit Soner Yılmaz ile engelliler ve engelli aileleri katıldı.

Engelliler Koordinasyon Şube Müdürü Seyit Soner Yılmaz, belirli periyotlarda sağlık alanında çalışmalar yapmaya devam edeceklerini belirterek; “ Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi yetkililerine ve personeline desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Fuat Demirtaş da “Hastane yönetimi olarak maddi ve manevi tüm imkânlarımızla engelli ve engelli ailelerinin yanında yer almaktayız. Bizlere böyle bir imkânı sundukları içinde Malatya Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyoruz” dedi.

Diş fırçalama teknikleri konusunda da Dt. Gülten Açıkgöz Gül, bazı bilgiler verdikten sonra, engelli vatandaşların diş taraması yapıldı.

Bülten

DSC00107

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız