SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ağlayıp, Sızlanmayın'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Teşkilatı aylık olağan İlçe ve Belediye Başkanları toplantısını gerçekleştirdi.

AKP İl Teşkilatı'nda gerçekleştirilen toplantıya, Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık ve Ömer Faruk Öz, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile İl Başkanı Mustafa Şahin'in yanı sıra İlçe Başkanları ve Belediye Başkanları katıldı.

Toplantı öncesinde bir konuşma yapan Malatya Milletvekili Öznur Çalık, yerelde ve genelde Türkiye'nin AK Parti ile güzel günler yaşadığını söyledi. Çalık, "Ben, Malatya Belediye Başkanıma Malatya'da önemli bir eksik olan Sanat Merkezini oluşturması ve kadın sığınma evini oluşturdukları için teşekkür ediyorum. Ayrıca Malatya'nın çok önemli eksiği olan ulaşım mastır planı ve çevre düzeni planının şuan yapılıyor olması da çok memnuniyet verici. Malatya'ya yapılacak hizmetlerle ilgilide yerelde
Malatya'da ve genelde de Ankara'da çalışmaları yerinde takip ediyoruz. Bu vesileyle ilçe ve belde belediye başkanlarımız da Ankara'ya geldiklerinde de işlerini takip ediyoruz" dedi.

Milletvekili Ömer Faruk Öz ise yaptığı konuşmada, "Yerel yönetimler önemli çünkü halka açılan kapılarımızdır. Sıkıntılarınızı biliyoruz ve imkanlarımız ölçüsünde bu sıkıntıları çözmeye çalışacağız. Belediye Başkanlarımızdan şunu rica ediyorum, adaylık döneminde gösterdikleri şevk ve ahengi şimdi de göstersinler. Çok fazla ağlayıp, sızlamasınlar. Yapılması gereken ne varsa yapılacaktır. Öldüm, bittim, yandım, param yok demeyin. Eldeki imkanları en iyi şekilde değerlendirin ve borçlanmaktan korkmayın. Ama borçlandığınız parayı da, çarçur etmeyeceksiniz, yatırım ve hizmete dönüştüreceksiniz. Bir de kendi aranızda araç ve personel konusunda yardımlaşmanız gerekiyor" diye konuştu.

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır da, Malatya Belediyesi olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler vererek, "Çevre belediyelerimizle adeta Büyükşehir belediyesi gibi çalışıyoruz. Her konuda dayanışma içerisinde olarak, elimizden geldiği kadarda yardımcı oluyoruz. Belediyelerimizle ulaşım bütünlüğü sağlamaya çalışıyoruz. Malatya'daki toplu taşımayı çok daha kaliteli ve cazip hale dönüştürerek, vatandaşlarımızı toplu taşımaya yönlendirmek amacıyla ulaşım bütünlüğünü sağlamaya çalışıyoruz. Bunun yanında içme suyunun dağılımı, kayıp ve kaçaklar konusunda birlikte hareket edeceğiz. Bunun takibini de merkez belediyesi olarak biz yapacağız. Atık su ve katı atıklarla ilgili yeni oluşturacağımız proje konusunda milletvekillerimizin de büyük desteğiyle ciddi mesafeler aldık. Bunu hayata geçirmemiz merkeze yakın belediyelerimiz olmak üzere bütün belediyelerimiz için çok büyük önem taşıyor. Çevre düzeni planı yapıyoruz. İmar konularında ve yapılacak çalışmalarda bütün belediyelerimizin buna destek vermesi
gerekiyor. Kuzey Çevre Yolu ile ilgili Sayın Valimiz önderliğinde başlatılan bir toplulaştırma çalışması var. Kurduğumuz ekipte çalışmalara başladı bununla ilgili de sizlerin desteğine ihtiyacımız var" ifadesine yer verdi.

İl Başkanı Mustafa Şahin ise, her ay düzenli olarak il teşkilatı, milletvekilleri, ilçe teşkilatı ve belediye başkanları olarak bir araya geldiklerini kaydederek, "AK Parti iktidarı olarak yapılan hizmetlerle halk arasında köprü görevi görüyoruz. Vatandaşımıza ulaşması gereken bilgi akışını doğru anlatmamız gerekiyor" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız