SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ağrı 1970 de 3. Lige Çıktı

0
Güncellendi - 2019-05-19 03:29:37
Ağrı 1970 de 3. Lige Çıktı
A- A+ PAYLAŞ

Play-Off 2. kademede Malatya Yeşilyurt Belediyespor'a 1-0 yenilerek 3. kademe play-off maçına kalan  Ağrı 1970 Spor rakibi Akşehir Spor’u 1-0 mağlup ederek TFF 3. Lig’e yükseldi.

Gaziantep Kalyon Stadı’nda oynanan Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. kademe play-off müsabakasında Ağrı 1970 Spor ile Akşehirspor karşı karşıya geldi. Zorlu müsabakayı Hasan Avcı, Egemen Savran ve Güner Mumcu Taştan hakem üçlüsü yönetti. Büyük bir mücadeleye sahne olan maçı 1-0'lık skorla galip bitiren Ağrı 1970 Spor, TFF 3. Lig’e yükseldi.

Bu sonuçla beraber önemli bir başarıya imza atan Ağrı 1970 Spor’un golünü 51. dakikada Oğuz Yıldırım attı. Sahadan mağlup ayrılan Akşehirspor'da ise Oğuzcan Genç 66. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Maçın bitiş düdüğünün ardından Ağrı 1970 Spor'da futbolcular ve taraftarlar büyük bir coşku yaşarken, Akşehirspor tarafında ise üzüntü hakimdi.

M.Yeşilyurt  Ağrı'yı yenerek 3. lige yükselmişti

Play-off 2.Kademede 12 Mayıs Pazar günü Trabzon Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde oynanan karşılaşmada Ağrı 1970 Spor’u 1-0 yenenen Malatya Yeşilyurt Belediyespor 3. lige yükselmişti. Malatya Yeşilyurt Belediye'yi 3. lige taşıyan golü 80. dakikada Alaattin Közen atmıştı.

Gaziantep, iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız