SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Agropark Kuracağız'

A- A+ PAYLAŞ

ODTÜ'lü Malatyalılar Derneği Başkanı Ali Çelik, Malatya'da AGROPARK kurulmasıyla ilgili proje çalışmalarının devam ettiğini, ayrıca İstanbul ve Ankara'da da "Malatya Günleri" düzenleneceğini bildirdi.

Görev dağılımından sonra bir açıklama yapan Çelik, konuya ilişkin olarak şunları söyledi:

"Dernek yeni yönetim kurulu olarak Ankara'da ve İstanbul'da "Malatya Günleri" adlı fuar organizasyonları ve Malatya da kurulması düşünülen "AGROPARK" projesi ile ilgili çalışmalara hız katacağız.

Fuar organizasyonumuzla ilgili olarak fuarcılık konusunda uzman olan mezunlarımızdan Ulaş Doğan Etkinlik Komitesi Başkanlığına getirilmiştir.

Malatya da AGROPARK kurulumuyla ilgili olarak proje komitesi başkanlığına öğrencilerimizden ODTÜ Teknopark A.Ş Genel Müd. Asistanı Hasan İmge Çelik getirilmiştir.

Organizasyon ve projelerimizin hayata geçirilmesi konusunda tüm dernek üyelerimiz aktif bir şekilde yardımcı olmaktadırlar.

Fuar organizasyonlarımız ile Malatya'mızın kültürel, ticari ve tarımsal açılardan tanıtımını etkin bir şekilde yapacak olmamızın Malatya için büyük bir kazanım olacağını düşünmekteyiz.

Malatya, AGROPARK kurulumu ile Tarım da Teknoloji kullanımını gerçekleştirecek olup, ülke çapında bir ilke imza atacaktır. AGROPARK yani Tarım Teknoloji Parkları Dünya da Kanada, Meksika ve Hollanda da yaygın olarak yer almaktadır.

Organizasyon ve projelerimiz konusunda yakında gerekli anlaşmalar yapılacak olup basın açıklamasıyla kamuoyuna duyurulacaktır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız