SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ağustos Böceği Olmamalıyız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:52:30
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Akçadağ İlçe Teşkilatı, aylık divan toplantısını Malatya’da gerçekleştirdi. Partinin İl Başkan Yardımcısı Turan Canpolat başkanlığında gerçekleşen toplantıya; Akçadağ Belediye Başkanı İbrahim Koşar, Bahri Belde Belediye Başkanı Ali Bektaş, İl Genel Meclis üyeleri Battal Tuncal, Ömer Altuntaş, Nuri Karadaş ile birlikte Parti yönetimi katıldı.

İlçe divan toplantısında birlik ve beraberliğe vurgu yaparak atıfta bulanan Adalet ve Kalkınma Partisi Akçadağ ilçe başkanı Vahap Yücekaya açıklamasında, “AK Parti’ye gönül vermiş her dava arkadaşlarımızın birlik ve beraberlik fikrini oluşturması gerekmektedir” diyerek, Akçadağ sorunlarıyla daha yakın daha içten vatandaş eksenli ortak fikirlere yaklaşıp sorunları çözülmesi gerektiğini, teşkilat olarak dedikoduların önüne geçmek ve sorunların çözümünde ortak aklı üstün tutma bilincini oluşturması gerektiğini belirtti.

Başkan Yücekaya sözlerine devam ederek, “Birbirimizin noksanından faydalanmayı değil, o eksiği tamamlamayı öğrenmeliyiz. Sevgiler paylaşıldıkça çoğalır, acılar ise paylaşıldıkça azalır gerçeğini unutmamalıyız. Genel Başkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan ile birlikte teşkilatımızın önde gelenleri arı gibi çalışırken, bizler ağustos böceği olmamalıyız. Güçlü teşkilat yapımızla bu bütünlüğü birbirinden ayırmadan her bölgeye aynı duyarlılık ve aynı hassasiyet ile yaklaşacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” diyerek sözlerini tamamladı.İl Başkan Yardımcısı Turan Canpolat ise, Adalet ve Kalkınma Partisi iktidarlarının yaptığı hizmetler sayesinde partiline teveccühün günden güne arttığını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız