SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ağustos'ta Bitecek"

A- A+ PAYLAŞ

 

İnönü Üniversitesi'nden yetkililer, Darende ilçesinde yapımı devam eden Meslek Yüksek Okulu'nda (MYO) incelemelerde bulundu.

İnönü Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Süheyla Ünal, "Ağustos sonunda bina teslim edilecek ve bu yıl eğitime açılacak. Bölümler de Türkiye'nin ihtiyacı olan meslek alanları, özellikle optik gözlük ve göz kusurları, tapu kadastro ve gıda gibi istihdama açık olan bölümler. Onun için iyi bir başlangıç olacak"dedi

Darende Eğitim Vakfı (DASEV) 2. Başkanı Nevzat Buyurgan da, "DASEV olarak bu kısa sürede Darende'mize böyle bir yüksek okulun kazandırılması hepimizi çok mutlu kılıyor." ifadelerini kullandı.

Kaymakam Mehmet Aktaş, Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, Darende Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç.Dr. Hakan Erkuş, MYO Sekreteri Ali Özmen, okulu yapan müteahhit Hüseyin İlkkahraman, Dasev 2. Başkanı Nevzak Buyurgan, Adana Ticaret Odası Başkanı ve DASEV yönetim kurulu üyesi Sadi Sürenkök ve diger yönetim kurulu üyelerinin katıldığı inceleme gezisinin ardından Esnaf Kefalet Kooperatifi toplantı salonunda halkı bilgilendirme toplantısı da yapıldı.

Bu toplantıda yapımı devam eden MYO'nun yapım çalışmaları hakkındaki bilgiler sinevizyon gösterimi eşliğinde halkla paylaşıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız