SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ağzı Olan Konuşuyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:13:35
A- A+ PAYLAŞ

AKP İl Divan Toplantısı Belediye Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Toplantının açılışında konuşan  İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, AKP'nin Türkiye’yi 3 katından daha fazla büyüttüğünü belirterek, “Bu ülkede iktidarları boyunca devletin bankalarını malum şebekelere peşkeş çekenler, 28 Şubat sürecine ve zulmüne ses çıkartmayanlar şimdi terörün bitmesi için çabalayanları ihanetle suçlamaktadırlar. Hatta ‘terör devam etsin, kan dökülsün de, kandan beslenmemizden devam etsin ‘ diye mitingler yapmaktadırlar" dedi.

Kayısıda yaşanan don zararı ile ilgili süreç hakkındaki tartışmaları da değerlendiren Tüfenkçi,”Hasar tespiti hem şimdi, hemde çiçek kürkten çıktıktan sonra zarar oranı belli olduktan sonra afet sınırında ise gerek Bakanlık ve gerekse de Bakanlar Kurulu'nda girişimlerde bulunarak, yol haritası belirlenecektir" dedi.

Milletvekili Öznur Çalık ise konuşmasında CHP’ye tepki göstererek, “Yaptığımız icraatlara çamur atmayı bir tarafa bırakın, lütfen oturun biraz dersinize çalışın. Nasıl iktidar olunur, bir çalışın. Yapılan işlere çamur atmakla iktidar olunmaz. AK Parti çok önemli farklar yarattı. Bu farkları tüm dünya biliyor, ama muhalefet görmüyorsa, söyleyecek sözümüz yok. İsrail kalkıyor, Türkiye’den özür diliyor. Ama bunu hiçbir muhalefet partisi mensubu görmüyor. Buna söylenecek söz, biz bunu birkez daha milletimize havale ediyoruz. Nasıl olsa milletimiz gereğini yerine getiriyor” dedi.

Çalık, kayısıdaki don zararı ile ilgili olarak ilgili bakanlarla görüştüklerini ve kesin zarar raporlarının ortaya çıkmasını beklediklerini ifade ederek, “Biz milletvekilleri olarak Ankara’da bürokrasi ve bakanlarımızla görüştük. Tarım Bakanımız Mehdi Eker diyorki, ‘Afet yüzde 40’ın üzerinde ise biz borç ötelemesine varız’ Tabi CHP iktidarın ne demek olduğunu bilmediği için, sanıyorki konuşunca her şey hallediliyor. Siz konuşursunuz, biz iş yaparız. Aramızdaki fark bu. Başbakan Yardımcımız Ali Babacan ve Tarım Bakanımız Mehdi Eker ile yaptığımız görüşmelerde tarım borçları, zarar yüzde 40’ın üzerinde ise ötelenecek. CHP şimdi çıkmış konuşuyor, ağzı olan konuşuyor. Boş konuşuyor, dolu konuşuyor. Ama millet kime nasıl kulak vereceğini çok iyi biliyor” ifadelerini kaydetti.

Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu ise toplantıda Malatya Belediyesi’nin yürüttüğü kültürel ve sosyal projeler ve çalışmaları anlattı.

Toplantı daha sonra İl Koordinatörü AKP Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal’ın başkanlığında basına kapalı olarak devam etti.

Toplantıya Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Malatya Milletvekilleri Mustafa Şahin, Cemal Akın ve Öznur Çalık,  İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, ilçe ve belde belediye başkanları ile parti yöneticileri katıldılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız