SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ağzımızdan Yalan Yanlış Haberler Yapıyorlar"

0
Güncellendi - 2017-11-11 02:02:22
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Erol Bulut, “Bizim ağzımızdan doğru olmayan yalan yanlış haberler yapıyorlar, kesinlikle itibar etmeyiniz "dedi.

Bulut, basında çıkan transfer çalışmalarına ilişkin haberlerle ilgili kulübün resmi sayfasından yaptığı açıklamada, “Son zamanlarda takip ettiğimiz bazı yayın organları bizim ağzımızdan biz açıklamışız gibi 'aslı olmayan' haberler yapıyorlar. Ara transferler öncesi bazı oyuncularla görüşüp karar verdiğimize yönelik yapılan haberler, tümü ile yalan haberdir. Aklımızda bir kaç oyuncu olduğu doğrudur fakat henüz görüştüğümüz veya işaret ettiğimiz herhangi bir futbolcu olmamıştır. Doğru zaman ve gün gelene kadar transferlerle ilgili konuşmamız veya açıklama yapmamız doğru da değildir. Ve o gün geldiğinde açıklamayı yapacak kişi veya kişiler yine bizleriz, doğru olanda budur” dedi.

Transferlerle ilgili açıklamaların resmi sayfalarından yapılacağını ifade eden Bulut, şunları söyledi:

“Her hafta biraz daha zemine oturan, eksik ve zayıf olan yönlerini net olarak gördüğümüz takımımızda öncelikli işimiz var olan gücümüzle sezonu güzel bir noktada kapatmak. Zamanı gelince transferlerle ilgili açıklamaları resmi sitelerimizde taraftarlarımızla paylaşacağız. O gün gelene kadar bizim ağzımızdan olduğu söylenen hiç bir habere itibar etmeyiniz.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • VAİZOĞLU 44 (6 yıl önce)
    AHH ŞU MALATYA MEDYASI VAR YA MALATYA MEDYASI! ŞEYTANA PABUCU TERS GİYDİRİR VALLAHİ! HER SENE OLDUĞU GİBİ YİNE ORTALIĞI KARIŞTIRMAYA BAŞLADILAR! HELE O SEVİYESİZCE YAPILAN BAZI TV. PROGRAMLARI YOKMU RESMEN AYAKLAR ALTINDA! TAMAMEN MAHALLE AĞZI VE KABADAYI KÜLTÜRÜYLE YOĞRULMUŞ ARGO KONUŞMALARLA DOLU SAÇMALIKLARIN, YALANLARIN VE İFTİRALARIN HAVALARDA UÇUŞTUĞU, KAHVEHANE EDEBİYATLARININ BOLCA OLDUĞU ART NİYETLİ İNSANLARIN ELİNDE! EROL HOCANIN DA BAŞINI YEMEZLERSE İYİ! YAZIKLAR OLSUN ELLERİNE NE GEÇİYOR ANLAMIYORUM? TÜRKİYE'DE BİR TRABZON BİR DE MALATYA BASINI AMAN ALLAH'IM İLLALLAH ETTİRİR İNSANI!
    0
    0
    Yanıtla