SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ağzına Geleni Söyledi!..

A- A+ PAYLAŞ

AKP Milletvekili Münir Erkal, Cumhurbaşkanlığı seçimi ve Genelkurmay bildirisi ile ilgili değerlendirmeleri nedeniyle İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Fatih Hilmioğlu'na ağır eleştirilerde bulundu.

Erkal, yaptığı yazılı açıklamada şöyle dedi:

"Ülkemizin son günlerdeki gündemi ile ilgili olarak Malatya İnönü Üniversitesi'nin başındaki şahsın kışkırtıcı beyanları kamuoyuna yansımıştır.

Millet iradesini hazmedemeyen, tepeden inmeci, azınlık kompleksi ile yaşayan dengesiz zihniyetlerin zırvaları alışık olduğumuz bir durumdur.

Bu zihniyet millete rağmen varolma alışkanlığını, geleneğini ısrarla devam ettirmek istemektedir. Bu hastalıklı zihniyetlerin seviyesiz değerlendirmeleri, muhatap alınmayacak kadar onursuz ve anlamsızdır. Bu marjinal zihniyet her geçen gün kendini yiyip bitirecek, millet iradesinin istikrarlı ve onurlu tercihleri karşısında tarihin çöplüğüne atılacaktır.

Bu zihniyetin Malatya'da var olması maalesef büyük bir üzüntü kaynağıdır. Malatya kamuoyu her şeye rağmen bu zırvaları ciddiye almayacak, ülkemizi dünya gündeminde onurlu ve şerefli bir yere taşımak için pozitif gayretlerini sürdürecektir.

Bu klinik vaka tarafımdan ilk anlarda tesbit edilmiş ve gereken tavır bu zihniyete her platformda gösterilmiştir.

Bugün bu kışkırtıcı zihniyet kendini iyice deşifre etmiş; tepeden inmeci, totaliter, dayatmacı kimliğini gözler önüne sermiştir.

Bu ülkede eğemenlik Anayasa'da belirtildiği gibi milletindir. Millet bu egemenliğini her alanda kullanacaktır. Bu egemenliği kısıtlamak isteyenler, bu egemenliğin kullanılmasını engelleyenler, millet iradesinin vakarı, ağırlığı ve gücü karşısında akıllarını başlarına almayı öğreneceklerdir.

Malatya kamuoyunun bu beyanlara karşı aldıkları onurlu tavır gurur vericidir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız