SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ahilik Haftası Kutlamaları

A- A+ PAYLAŞ
Ahilik Haftası etkinlikleri 20 Eylül Salı günü yapılcak. 
 
Kutlamalar, saat 09.00'da Atatürk Anıtı önündeki törenle başlayacak. Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin anıta çelenk sunacak. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Mehtaran ve Halk Oyunları gösterisi yapılacak. Daha sonra Atatürk Evi yanındaki Halk Eğitim'in eski salonunda geçilecek Buradaki törende Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin konuşma yapacak. Yılın Ahisi'ne ödül verilmesinin ardından İnönü Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ersan Ersoy, "Ahilik Kültürü" konulu bir konuşma yapacak. Kutlama programları kapsamında 21 Eylül Çarşamba günü de Malatya Valiliği ve Malatya Belediyesi'de ziyaret edilecek. 
 
Ahilik etkinlikleri programında şunlarda yer alıyor; Mahalli Basında Haftayla İlgili Yazıların Yayınlanması, Müftülükçe, Hutbe ve Vaaz da Ahilik Kültürü ve Ahlakı Konusunun İşlenmesi, Sanayi Çalışanlarına, İl Sağlık Müdürlüğünce Sağlık Hizmetlerinin Verilmesi, Ahilik Kültürünü Tanıtıcı Video Kasetinin, Mahalli Televizyonlarda Yayınlanması,  Hafta İçerisinde, Okullarda Ahilik Kültürü İle İlgili Konuların İşlenmesi.
 
FOTOĞRAF : Geçen yılki etkinliklerden 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız