SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ahırdaki Definecilere Baskın!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da ahırda define arayan 6 kişi, polis ekiplerince suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.

MEZARLIĞIN KARŞISINDA..
Edinilen bilgiye göre, Melekbaba Mahallesi Melekbaba Caddesi üzerindeki Melekbaba Mezarlığının karşısındaki 2 katlı bir evde define arandığı ihbarını alan polis ekipleri eve baskın yaptı. Evin alt katında ahır olarak kullanılan bodruma giren ekipler, burada yeri kazmaya çalışan 6 kişiyi, kullandıkları malzemelerle birlikte yakalayarak gözaltına aldı.

Yakalanan N.S., C.K., M.A., N.K. ve L.K. ile ismi öğrenilemeyen bir kişi, Asayiş Şubesi'ndeki işlemlerin ardından Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'ne götürüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

İKİ OLAY DAHA..
Öte yandan Doğanyol ilçesi Koldere Köyü Susuzlar mevkii Ziyarettepe ile Çolak Değirmendere bölgesinde bazı kişilerce kaçak hazı yapıldığı ihbarını alan jandarma baskın yaptı. Ş.A., M.G., R.A., S.A., H.H.M., R.T., A.C., A.T. ve A.D. adlı şahıslar yakalandı. Şahıslara ait evlerde yapılan aramalarda 1 dedektör ile 21 sayfalık “sözde” define yerini gösterir notlar ele geçirildi. İfadeleri alınan zanlılar serbest bırakıldı.

Bu arada, İnönü Üniversitesi kampusu içerisinde bulunan 44..755 plakalı bir otomobilde eski eser olduğu ihbarı üzerine yapılan aramada 2 adet farklı boylarda bakır tabağın ele geçirildiği, araçta bulunan 36 yaşındaki M.E., 26 yaşındaki C.D. ve 29 yaşındaki D.Y. hakkında işlem yapıldığı, şahısların ifadelerinin alınmasından sonra serbest bırakıldıkları öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız