SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ahmet Beyin Başına Gelenler!..

A- A+ PAYLAŞ

BALIKESİR Vali Yardımcısı Ahmet Soley (fotoğraftaki), Zafer Dersaneleri Balıkesir Şubesi'nin açılış töreninde, eşine ender rastlanacak bir kazaya uğradı. Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Haydar Aydın, açılış sırasında kurdeleyle birlikte Vali Yardımcısı Ahmet Soley'in sol elinin orta parmağını da kesti. Soley'in parmağına 2 dikiş atıldı. Şanssız bir an yaşayan Vali Yardımcısı Soley, “Böyle bir olay sanırım hiç yaşanmamıştır. Görünmez kaza buna denir. Makas, tahmin ettiğimden çok daha keskinmiş'' dedi.

Zafer Dersaneleri Balıkesir Şubesi Yöneticisi Alaattin Yalçın, geçen çarşamba günü yapılan dersanenin açılış törenine, ilkokul arkadaşı, Balıkesir Vali Yardımcısı Ahmet Soley'i de davet etti. Ahmet Soley açılış törenine Vali Yardımcısı Kadim Doğan ile birlikte gitti.

Halk oyunları ekiplerinin gösterileri ve konuşmaların ardından, açılış kurdelesi kesilirken inanılmaz bir kaza yaşandı. Vali Yardımcısı Kadim Doğan, kurdele kesmeye Vali Yardımcısı Ahmet Soley, Balıkesir Belediye Başkan Yardımcısı İlyas Kapusuz ve Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Haydar Aydın'ı davet etti.

Hep birlikte kurdeleyi keserken Ahmet Soley şanssız bir an yaşadı. Haydar Aydın, elindeki makasla Ahmet Soley'in sol elinin orta parmağını kurdeleyle birlikte kesti. Ahmet Soley açılış kokteyli sırasında parmağını peçeteyle sararak kanı durdurmaya çalıştı.

Spor ve izcilikten sorumlu Balıkesir Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Haydar Aydın, görünmez kaza için Ahmet Soley’den özür diledi, Soleyin kesilen parmağına baktı. Kan durmayınca Balıkesir Devlet Hastanesi'ne giden Ahmet Soley'in parmağına dikiş atıldı. İlginç kaza kentte günün konusu oldu.

Ahmet Soley, 1990'lı yılların ilk yarısında Malatya'da da Vali Yardımcısı olarak 2 yılı aşkın bir süre görev yapmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız