SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ahmet Hakan'a Saldırı

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:42:30
Ahmet Hakan'a Saldırı
A- A+ PAYLAŞ

Gazeteci Ahmet Hakan Teşvikiye'de bulunan evinin önünde kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırıya uğradı. Saldırı sonrası Ahmet Hakan'ın burnunda ve kaburgasında kırıklar olduğu öğrenildi. Ahmet Hakan Şişli'deki Amerikan Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

İddiaya göre Gazeteci- Yazar Ahmet Hakan, CNN Türk'teki programının ardından evine gittiği sırada kimliği belirsiz 4 kişi tarafından saldırıya uğradı. Saldırganların araçla evin önüne geldikleri ve bir kişinin Ahmet Hakan'ın korumasına diğer 3 kişinin ise Ahmet Hakan'a saldırdığı belirtildi. Saldırı sonrası saldırganlar 34 VY 7765 plakalı araçla olay yerinden hızla uzaklaştı. Ahmet Hakan'ın durumu polis ekiplerine bildirmesi üzerine olay yerine gelen ekipler ünlü gazeteciyi Şişli'de bulunan Amerikan Hastanesi'ne götürdü. Ahmet Hakan'ın hastanede yoğun bakıma alındığı ancak bilincinin açık olduğu öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız