SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ahmet Özhan Konseri Bu Akşam

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi tarafından, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle, T. C. Kültür ve Turizm Bakanlığı İstanbul Tarihi Türk Müziği Topluluğu’nun eşlik edeceği Ahmet Özhan Konseri ve Sema Gösterisi düzenleniyor.

Konuyla ilgili olarak Belediye Basın Yayın Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Malatya Belediyesi tarafından 2006 yılı kültürel etkinlikleri çerçevesinde Kutlu Doğum Haftası nedeniyle 22 Nisan 2006 Cumartesi günü saat 20.00’de Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenecek olan Ahmet Özhan Konseri ve Sema Gösterisi’nin biletlerinin satışa sunulduğu bildirildi.

Konserin Geliri “91 Bin Dev Öğrenci Projesi”ne Aktarılacak
Açıklamada, Ahmet Özhan Konseri ve Sema Gösterisi biletlerinin Malatya Belediyesi Ekmek Satış Büfelerinde 1 YTL’den satıldığı belirtilerek, elde edilecek tüm gelirin “91 Bin Dev Öğrenci Projesi”ne verileceği ifade edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız