SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Aile Eğitim Projesi' Anlatıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:42:11
'Aile Eğitim Projesi' Anlatıldı
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Müftülüğü'nde görevli Din Hizmetleri Uzmanı, aile irşat ve rehberlik bürosu sorumlusu Fatma Geçici, " Aile Eğitim Projesi" ile ilgili bilgiler aktardı. 
 
Geçici, yaptığı açıklamada, "Aile Eğitimi Projesi'ndeki amacımız, gerek dünyada gerekse ülkemizde son dönemlerde yaşanmakta olan hızlı değişim sürecinden etkilenen kurumlardan biri olan aileye bu değişime karşı destek mekanizmaları oluşturmaktır. Aile akademisi projesi iki yıl önce hazırladığımız bir proje. Yeni hayata geçirmek nasip oldu. Projede, gerek dünyada gerekse ülkemizde son dönemlerde yaşanmakta olan hızlı değişim sürecinden etkilenen kurumlardan biri olan aileye bu değişime karşı destek mekanizmaları oluşturmaktır. Aile bireylerinin aile olmanın bilinciyle ve karşılaştıkları sorunları en aza indirebilmelerine yardımcı olmaktır. Bu konuda kamu kurumlarına, yerel yönetimlere ve sivil toplum kuruluşlarıyla ortaklaşa çalışma yapmak arzusundayız. Aile bireylerine çağa uygun, kişisel ve duygusal gelişimlerini olumlu yönde etkileyen bilgi, beceri ve davranış geliştirmelerini sağlamak amacımızdır. Toplumdaki tüm kesimler için ailenin önemine dikkatini çekmek için konu uzmanı kişilere eğitimler verdiriyoruz. Aile içi iletişimden çocuk eğitimine kadar uzanan geniş bütünlükte aile üyelerinin gerekli donanımının sağlamak ve aile kurumuna sorunların çözülmesine faydalı olmak çabasındayız" ifadelerini kullandı. Aile Akademisi programına katılmak isteyenlerin hafta içerisinde Kent Konseyi'ne başvurmaları gerektiği ifade edilirken, eğitimlerin Cumartesi günlerinde yapıldığı belirtildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız