SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aile Eğitimi'nde Belge Dağıtıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:58:53
Aile Eğitimi'nde Belge Dağıtıldı
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Halk Eğitim Merkezi tarafından aile eğitimi kursunu bitiren toplam 26 anneye kurs sonunda bir törenle belgeleri verildi. 
 
Malatya Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan aile eğitimcisi Asiye Kapudere tarafından sürdürülen 14 hafta süreli 3-6 yaş aile eğitimi ve 7-11 yaş aile eğitimi kursunu bitiren toplam 26 anneye kurs sonunda bir törenle belgeleri verildi. Kursun düzenlendiği Mehmet Emin Bitlis İlköğretim Okulu'nda düzenlenen sertifika töreninde konuşan Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Mahmut Berk, Mehmet Boyraz, " Milli Eğitim Bakanlığının 'Hayat Boyu Öğrenme' yaklaşımı doğrultusunda ailelerin çocuğun 0-3 yaş bebeklik, 3-6 yaş okul öncesi, 7-11 yaş okul çağı ve 12-18 yaş ergenlik dönemlerindeki gelişimlerini desteklemek için sürdürdüğü, ulusal bir aile eğitimi programıdır. 0-18 Yaş Aile Eğitimi Programının amacı, ülke genelinde 0-18 yaş arasında çocuğu olan anne-babaların anne-babalık becerilerinin geliştirilmesi ve böylece aile içi ilişkilerin güçlendirilmesi yoluyla çocuğun ve ergenin var olan potansiyelini kullanmasını sağlamaktır" dedi.
 
Sertifika törenine, yaygın eğitimden sorumlu milli eğitim müdür yardımcısı Mahmut Berk, Mehmet Boyraz, Nurettin Şahin, okul idaresi, öğrenciler, aile eğitimcisi Asiye Kapudere kursiyerler ve aileleri katıldı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız