SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aile Hekimliği de Olacak

A- A+ PAYLAŞ

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi'ne ait binanın zemin katında geçtiğimiz yıllarda hizmete sunulan Mehmet Acet Sağlık Polikliniği Birimi’nde geçtiğimiz yıl 26 bin 731 vatandaşın poliklinik hizmeti aldığı bildirildi. Bu arada Sağlık İl Müdürlüğü tarafından Mehmet Acet Sağlık Polikliniği Birimi bünyesinde ‘Aile Hekimliği’ biriminin de birkaç ay sonra hizmet vermeye başlayacağı bildirildi.

Sağlık İl Müdürü Hacı Bayram Zengin, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi(ESKKK) Başkanı Ali Evren ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek bir görüşme yaptı. Zengin, ESKKK’yı ziyareti öncesinde Kooperatife ait hizmet binasının zemin katında hizmet veren Mücelli Sağlık Ocağı'na bağlı ‘Mehmet Acet Sağlık Polikliniği’ni gezdi ve burada görev yapan hekimden çalışmalar konusunda bilgi aldı.

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, Sağlık İl Müdürü Hacı Bayram Zengin’in Kooperatif ve Sağlık polikliniğini ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, " Sağlık Polikliniğimiz gerek esnaflarımız , gerekse vatandaşlarımıza hizmet veriyor. Önceki gün ve dün toplam 350 kişiye burada sağlık hizmeti verildi. Burada yeni düzenleme yapılarak ilave doktor ve sağlık personeli atanacak. Ayrıca geçtiğimiz yıl burada 26 bin 731 kişi poliklinik hizmeti aldı" dedi.

Sağlık İl Müdürü Hacı Bayram Zengin de, "Malatya merkezinde Malatya'ya yakışan bir mekan oluştu. Burada hem esnaf ve sanatkarlar hem de Malatyalılar yararlandı. Burada 1 doktor, hemşire ve sağlık personeli çalışıyor. Buraya bir kaç ay sonra aile hekimliği birimi veya bölgesi yapmak istiyoruz. Birim içerisinde bazı düzenlemelerle bu hizmeti vermeye çalışacağız. Bu birimde devreye girerse en az 2 hekim arkadaşımız, yeterli sayıda yardımcı sağlık elemanı ve hemşiremizde görev yapacak” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız