SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aile İçi İletişim Eğitimi Verildi

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:10:15
Aile İçi İletişim Eğitimi Verildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Aile Danışma ve Destek Merkezi tarafından yoğun bir şekilde sürdürülen aile eğitim programları kapsamında 50 kişiye daha belge verildi. 

Büyükşehir Belediyesi Samanlı Çok Amaçlı Sosyal Tesisi’nde gerçekleştirilen aile eğitim programları sonunda, düzenlenen bir törenle katılımcılara belgeleri verildi. Belgelerin verilmesi törenine katılan Büyükşehir Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı İhsan Gençay, aile eğitim programlarının önemine değinerek, “Basit sebeplerle boşanmalar yaşanıyor. Dolayısıyla evlilikte sabır ve tahammül büyük önem taşıyor. Malatya’da insanımıza katkı sağlayan çalışmalar yapan derneklerimize bu tesisleri tahsis ederek, sosyal faaliyetlerini gerçekleştirmelerini, mahalleye, insanlara faydalı olmalarını istedik. Samanlı Çok Amaçlı Sosyal Tesisimizde başarılı çalışmalar yapan herkese teşekkür ediyoruz. Bu çalışmaların artarak devam etmesini temenni ediyoruz” diye konuştu.

Kursa katılanlar ise verilen imkanlardan çok memnun kaldıklarını belirterek, kendilerine imkan sağlayan Malatya Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiklerini kaydetti.

Daha sonra belge almaya hak kazanan 50 kişiden temsili olarak bir bölümüne, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır imzalı katılım belgeleri verildi. Aile eğitim programında Aile İçi İletişim, Evliliği Sarsan Yanlışlar, Gelin-Kayınvalide-Kayınpeder, Çocuklarla İletişim ve Çocuklarda Görülen Davranış Bozuklukları konularında eğitim verildiği ifade edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız