SON DAKİKA
SON DEPREMLER

‘Aile Öğretmenliği’ Ziyaretleri

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:58:13
‘Aile Öğretmenliği’ Ziyaretleri
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Yazıhan İlçesi Sürür Abdurrahman Serttaş Ortaokulu Müdürlüğü, ‘Aile Öğretmenliği’ projesi kapsamında velileri ziyaret etmeye devam ediyor.

Okul Müdürü Mehmet Doğan, ‘Aile Öğretmenliği’ projesini çok önemsediklerini, uygulandığı günden bu yana aile ziyaretlerini düzenli olarak gerçekleştirdiklerini, projeye öğretmenlerin de destek verdiği ifade etti.

Doğan; Sosyal Bilgiler Öğretmeni Hayrettin Taşdöğen ve Türkçe Öğretmeni Zeynep Özcan ile birlikte öğrencilerin ailelerini evlerinde ziyaret ettiklerini, öğrencilerin başarı durumları, devam devamsızlık durumu, verimli ders çalışma, zamanı etkili kullanma, kitap okuma, değerler eğitimi, okul veli işbirliğinin önemi gibi konular üzerinde konuştuklarını, aile ziyaretlerinin olumlu sonuçlarını her zaman hissettiklerini söyledi.

Mehmet Doğan, “Okul Müdürü ve öğretmenlerin kendilerini evde ziyaret ettiğini gören öğrenci kendisini değerli hissetmekte ve işin ciddiyetinin farkına varmaktadır. Bunun farkına varan öğrenci daha fazla çalışmakta ve daha iyi sonuçlar elde etmektedir. Ayrıca evlerinde bizi ağırlamaktan mutluluk duyan velilerimiz bu projenin çok gerekli ve mantıklı olduğunu vurgulamaktadır” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız