SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ailece Teşriflerinizi Bekliyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:05:41
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, 1 Kasım seçimleri kapsamında partisinin il teşkilatı tarafından düzenlenen mitinge katılmak üzere Çarşamba günü Malatya’ya gelecek. Davutoğlu miting programına katıldıktan sonra Malatya’dan ayrılacak.

Başbakan Ahmet Davutoğlu,  AKP Malatya İl teşkilatının düzenlediği 1 Kasım seçim mitingine katılmak üzere bugün Malatya’ya gelecek. Büyükşehir Belediyesi yanında bulunan alandaki miting saat 16.00’da başlayacak.

"Her türlü hazırlıkları tamamladık"

AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı,  Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu en iyi şekilde karşılamak üzere her türlü önlemin alındığını belirtti.

Kahtalı, İl Emniyet Müdürlüğü’nce güvenlik önlemleri alınırken, İl teşkilatının yanı sıra mitinge katılımın en üst seviyede  olması için ilçe teşkilatlarının da hazırlıklarını tamamladığını belirtti.

İl Başkanı Kahtalı, hava şartlarını göz önüne bulundurarak, olası bir yağış nedeniyle 30 bin adet yağmurluk aldıklarını ve mitinge katılanlara bunların dağıtılacağını ifade etti.

Kahtalı,  Başbakan Davutoğlu’nun Malatya programında sadece miting bulunduğunu da belirtti.

"Ailece bekliyoruz"

Bu arada, Çarşamba günkü AKP mitingi ile ilgili olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır tarafından vatandaşlara gönderilen SMS'de "Yarın (Çarşamba günü) saat 16:00 da Belediyemiz yanında Başbakanımız Sn.Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu'nun katılacağı mitinge ailece teşriflerinizi bekliyoruz" denildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız