SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ailecek Bekliyoruz"

0
Güncellendi - 2017-08-12 02:49:42
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi 2017 Kültür-Sanat Etkinlikleri kapsamında 11 gece devam edecek “Sanat Sokakta” etkinlikleri başladı. Büyükşehir Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından düzenlenen etkinliklerde sinema gösterimi, tiyatro oyunları ile konserler yer alıyor.

Şehit Teğmen İbrahim Tanrıverdi Sanat Sokağı’nda düzenlenmeye başlayan ve 20 Ağustos 2017 tarihine kadar devam edecek olan etkinlikler, her gün saat 20.30’da başlıyor. Programın ilk gün etkinliği, MABESEM Enstrüman kursiyerlerinin grup konseri ile başladı. Sevilen şarkıları seslendiren grup, büyük alkış aldı. Daha sonra İbiş Ortaoyunu sahnelendi. Çocukların oldukça eğlendiği gösteri sonrası MABESEM saz ve söz sanatçıları bir konser verdi. Katılımcıların gönüllerince eğlendiği etkinlik, gece geç saatlere kadar devam etti.

Ailecek bekliyoruz

Büyükşehir Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İhsan Gençay, etkinliğin 20 Ağustos’a kadar devam edeceğini belirterek, “Sanat Sokak’ta etkinliğimize tüm hemşerilerimizi ailecek bekliyoruz” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız