SON DAKİKA
SON DEPREMLER

“Ailecek Camideyiz” Etkinliği

0
Güncellendi - 2017-03-24 12:22:31
“Ailecek Camideyiz” Etkinliği
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından 2016 yılında başlatılan “Ailecek Camideyiz” etkinliğinin bu yıl ki ilk programı 26 Mart Pazar günü Çöşnük’te düzenlenecek.

Konuyla ilgili belediye tarafından yapılan açıklamada; “Çöşnük Mahallesi’nde bulunan Eyüp Sultan Camii’nde başlatılacak program kapsamında; öğle namazının kılınmasının ardından, çeşitli ikramlarla, hatıra fotoğrafı çekimi yer alıyor.

“Her Ay Bir Camide 25 Aile ile Birlikteyiz” sloganıyla düzenlenen programının, ikinci etkinliği 30 Nisan 2017 Pazar günü Turgut Özal Camii’nde; üçüncüsü ise 21 Mayıs Pazar günü Özgür Tepe Camii’nde düzenlenecek. Etkinliklere katılmak isteyenler Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi’nin 0422 377 19 32 numaralı telefonuna başvurarak kayıt yaptırabilecekleri belirtildi. “denildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • emre demir (6 yıl önce)
    Kültür ve Sosyal İşler Dairesi önce kültürümüze,dilimize hakim olup 'ailece' kelimesini sokaktaki ergen ağzıyla değil, doğru düzgün yazabilseydi keşke.
    0
    0
    Yanıtla