SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ailelerine Kavuştular

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:57:29
Ailelerine Kavuştular
A- A+ PAYLAŞ

Terör örgütü tarafından kaçırılan 8 kamu görevlisi, serbest bırakılmalarının ardından Habur'da aileleriyle buluştular.

Terör örgütü tarafından kaçırılan 8 kamu görevlisi, Irak'ın kuzeyinde serbest bırakılmalarının ardından Habur Sınır Kapısı'ndan geçerek Türkiye'ye geldi. 

Irak Halil İbrahim Sınır Kapısı'ndan geçerek Habur Sınır Kapısı'ndaki Habur Mülki İdare Amirliği binasına gelen kamu görevlileri, burada savcılık işlemleri ve sağlık kontrolünün ardından aileleriyle buluştu. 

Kamu görevlileri Kenan Erenoğlu, Nadir Özgen, Kemal Ekinci, Abdullah Söpçeler'in yanı sıra Uzman Çavuş Zihni Koç, erler Reşat Çeçan, Hadi Gizli ve Ramazan Başaran, aileleriyle hasret giderdi. 

Kamu görevlilerinin aileleriyle buluşmalarında duygusal anlar yaşandı.

Heyet ile bazı kamu görevlileri Habur'dan ayrıldı

Terör örgütü PKK tarafından kaçırılan kamu görevlilerini Irak'ın kuzeyinde teslim alan 6 kişilik heyet Habur Sınır Kapısı'ndan Türkiye'ye giriş yaptı.

Habur Sınır Kapısı'na getirdikleri kamu görevlilerini yetkililere teslim eden MAZLUMDER Genel Başkanı Ahmet Faruk Ünsal, Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Çoban, İHD Genel Başkanı Öztürk Türkdoğan, Diyarbakır Şube Başkanı Raci Bilici ile BDP milletvekilleri Adil Kurt ve Hüsamettin Zenderlioğlu, Habur Sınır Kapısı'ndan ayrıldı. 

Türkiye'ye getirilen kamu görevlilerinden bazıları ile aileleri de 2 askeri helikopterle Habur Sınır Kapısı'ndan ayrıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız