SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ailelerine PTT'yle Mektup Gönderdiler

0
Güncellendi - 2017-10-27 04:20:08
Ailelerine PTT'yle Mektup Gönderdiler
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'ın Hekimhan ilçesinde anaokulu öğrencileri, PTT'nin 177. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla ailelerine mektup gönderdi.

Hekimhan ilçesinde PTT'nin 177. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Hacı İbrahim Akyüz Anaokulu öğrencileri, ailelerine göndermek üzere öğretmenlerine mektup kaleme aldırdı.

Öğrenciler daha sonra bu mektupları,okul müdürleri Pınar Ünlü ve öğretmenleri Zehra Türkeri Saygılı ile Hekimhan PTT Müdürlüğünü ziyaret ederek, ailelerine postaladı.

Hekimhan PTT Müdürü Bünyamin Bingöl, öğrencilerin mektuplarını teslim alırken yaptığı açıklamada, PTT'nin 177 yıllık köklü bir kurum olduğunu belirterek, kendilerinin de bu köklü kuruluş bünyesinde güler yüzlü ve deneyimli 7 personelle ilçe halkına hizmet verdiklerini söyledi.

Müdürlüklerinin Hasançelebi, Kurşunlu ve Sofular mahallelerinde şubeleri bulunduğunu kaydeden Bingöl, "Türkiye çapında yaygınlaşmış hizmet ağı ile ekonomik, hızlı, güvenli ve kaliteli hizmet sunmak misyonumuzdur." dedi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız