SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ajans Press Malatya'da

A- A+ PAYLAŞ

 

“Ajans Press Türkiye’yi Buluşturuyor” sloganıyla Türkiye’nin 25 ilinde yeni temsilcilik açan Ajans Press, Malatya’da Sezer Basın Yayın Matbaacılık Ltd. Şti. ile “Bölge Temsilciliği” anlaşması imzaladı.

Yarım yüzyılı aşkın bir süredir medya takibi alanında faaliyet gösteren ve sadece Türkiye’nin değil, dünyanın da sayılı medya takip firmalarından biri olan Ajans Press, yeni bir atılım gerçekleştirerek Türkiye genelinde 81 ili kapsayacak şekilde şube ve temsilcilikler açtı.

Ajans Press’in Malatya Bölge Temsilciliğini ise BAKIŞ ve ARAPGİR POSTASI Gazetelerini de bünyesinde bulunduran Sezer Basın Yayın Matbaacılık Ltd. Şti. aldı. Malatya Bölge Temsilciliği, aynı zamanda Elazığ ve Tunceli illerine de hizmet verecek.

Ajans Press Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Özkan, önceki hafta İstanbul’da Ramada Plaza’da temsilcilerin de hazır bulunduğu bir lansman gerçekleştirerek “81 il” projesini  tanıttı.

Malatya Bölge Temsilciliği görevini üstlenen Sezer Basın Yayın Matbaacılık Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Kamuran Sezer’in de katıldığı tanıtım toplantısında, Malatya’nın basın sektöründeki potansiyeli ve yayın kalitesi de değerlendirildi. Toplantıda konuşan Kamuran Sezer, konusunda uzmanlaşmış, yarım asrı aşkın süredir bu sektörde hizmet veren Ajans Press ile bu işbirliğinin Malatya ve yöresindeki yerel medya için de yararlı sonuçlar sağlayacağına inandığını belirtti.

 Yayın takibinde %80’lik artış

Ajans Press, Türkiye’nin 81 ilinde açtığı şube ve temsilcilikler ile paydaşları için önemli avantajlar sağlıyor. Yerel ve bölgesel yayınlar açısından en fazla sonucu bugüne kadar müşterilerine sunan Ajans Press, Türkiye genelinde açtığı temsilcilikler sayesinde takip ettiği yerel ve bölgesel yayınların sayısını yüzde 80 oranında artırarak bu alandaki liderliğini de pekiştirmiş oldu.

Basın toplantısında konuşan Ajans Press Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Özkan, “81 il” projesini hayata geçiriyor olmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek,  Ajans Press’in yerel, bölgesel, ulusal medyası, müşterileri, temsilcileri, çalışanları ve çözüm ortakları ile artık daha da büyük bir aile olduğunu vurguladı. Söz konusu proje ile yerel ve bölgesel yayınların takibini yüzde 80 oranında artırdıklarını, bu sayede de müşterilerine çok daha fazla yayını, çok daha hızlı bir şekilde sunabileceklerini belirtti.

Ajans Press dünyada da saygın konumda

Uluslararası Küpür Büroları Federasyonu (FIBEP) ve Uluslararası Radyo Televizyon Takip Derneği (IABM) üyelikleri bulunan Ajans Press, ulaştığı standartlarıyla bir yandan tüm ülkelere hizmet verirken bir yandan da her ülkedeki medya takip hizmetlerini talep edilmesi halinde müşterilerine sunabiliyor. Medya takibinde sınırları kaldıran Ajans Press, aynı zamanda televizyon-radyo kanallarından digital kayıt/arşiv ve bu kayıtları internetten online bir sistemle sunma teknolojisiyle sektörün öncülüğünü yürütüyor.

Ajans Press 81 İl Temsilcilikleri:

“Ajans Press Türkiye’yi Buluşturuyor” sloganı ile Türkiye’de 25 ilde yeni temsilcilik açan ve bu temsilciliklere komşu illerin bir bölümünü de bağlayarak 81 ilde hizmet vermek üzere yapılanan Ajans Press’in yeni temsilcilikleri ve bu temsilciliklere bağlı iller şunlar:  

Adana  Bölge Temsilciliği – Adana, Mersin

Ağrı Bölge Temsilciliği – Ağrı, Iğdır, Kars, Ardahan

Antalya Bölge Temsilciliği – Antalya, Burdur, Isparta

Balıkesir Bölge Temsilciliği – Balıkesir, Çanakkale

Bursa   Bölge Temsilciliği – Bursa, Yalova

Çorum Bölge Temsilciliği – Çorum, Çankırı, Amasya

Denizli  Bölge Temsilciliği – Denizli, Muğla, Uşak

Diyarbakır Bölge Temsilciliği – Diyarbakır, Bingöl, Şanlıurfa

Erzurum Bölge Temsilciliği – Erzurum, Erzincan, Bayburt

Eskişehir Bölge Temsilciliği – Eskişehir, Bilecik, Kütahya, Afyon

Gaziantep Bölge Temsilciliği – Gaziantep, Kilis, Adıyaman

Hatay   Bölge Temsilciliği – Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş

İzmir Bölge Temsilciliği – İzmir, Manisa, Aydın

Kayseri Bölge Temsilciliği – Kayseri, Nevşehir, Kırşehir, Niğde

Kocaeli Bölge Temsilciliği - Kocaeli

Konya  Bölge Temsilciliği – Konya, Karaman, Aksaray

Malatya Bölge Temsilciliği – Malatya, Elazığ, Tunceli

Mardin Bölge Temsilciliği – Mardin, Batman, Şırnak, Siirt

Sakarya Bölge Temsilciliği – Sakarya, Düzce, Bolu

Samsun Bölge Temsilciliği – Samsun, Sinop, Ordu

Sivas Bölge Temsilciliği – Sivas, Tokat,Yozgat

Tekirdağ Bölge Temsilciliği – Tekirdağ, Kırklareli, Edirne

Trabzon Bölge Temsilciliği – Trabzon, Rize, Artvin, Giresun, Gümüşhane

Van Bölge Temsilciliği – Van, Hakkari, Bitlis, Muş

Zonguldak Bölge Temsilciliği – Zonguldak, Karabük, Bartın, Kastamonu

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız