SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"AK Parti Başarıyla Yönetiyor"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:54:28
A- A+ PAYLAŞ

AKP Milletvekili Aday Adayı İşadamı- İnşaat Mühendisi Mustafa Özhüsrev (fotoğrafta ortadaki), Malatya'nın Arapgir İlçesinde seçim ziyaretlerinde bulundu.

Kalabalık bir heyetle birlikte Arapgir AKP İlçe Başkanı Mehmet Tümer ve Yönetim Kurulunu ziyaret eden Mustafa Özhüsrev: "Ak Parti 12 yıl içinde çok önemli çalışmalar ve hizmetlerin altına imza attı, inşallah bu hizmetlerin devamını sağlayabilecek güçlü bir parlamentoyu oluştururuz. Bizede bu noktada halkımız ve partimiz görev verirse büyük bir sorumluluk içinde yerine getiririz" dedi.

Arapgir İlçe Teşkilatıyla seçimler üzerine bir toplantı yapan AKP Milletvekili Aday Adayı İşadamı- İnşaat Mühendisi Mustafa Özhüsrev ardından Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu ile 1 saate yakın süren bir görüşme yaptı.

Mustafa Özhüsrev burada yaptığı konuşmada: "Ak Parti Allaha şükür ülkemizi, illerimizi ve ilçelerimizi başarıyla yönetiyor, yine Ak Partinin farkının fazlasıyla hissedildiği Malatya'nın en eski ilçelerinden olan Arapgir'de çok güzel karşılandık ve ağırlandık, herkese teşekkür ederiz. Uzun yıllardır dostum ve arkadaşım olan, siyasi çalışmalarda birlikte mücadele ettiğimiz Belediye Başkanımız Haluk Cömertoğlu'da bizi çok samimi ve güleryüzle karşıladı. Başkanımızla önümüzdeki seçimler ve Arapkir'deki durum üzerine fikir alış verişinde bulunduk " dedi.

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu ise Mustafa Özhüsrev'i "Abim, dostum ve Başkanım" diye tanımlarken " Mustafa Özhüsrev ve ekibini burada ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyorum, ilçemize her zaman olduğu gibi yine değer verip kalabalık bir heyetle buraya gelmenizden onur duyuyorum.Çıktığınız yolda Uhud'un okçuları olarak devam etmenizi temenni ediyorum, zaden bugüne kadar hep öyle oldunuz.Bir çok başarının altında da sizin gibi kenarda hep merkezinde olan, kendisi için bir şey istemeyen insanlardan bir tanesi oldunuz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız