SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"AK Parti Milletin Evladı Gibi"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:25:24
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Başkanı Av. Bülent Tüfenkci, 14 Ağustos 2001'de siyasi yaşamımıza katılan AKP’nin 13. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

İl Başkanı Av. Tüfenkci, AKP’nin dünyadaki en kurumsal teşkilatlanma yapısı olan partilerden biri olduğunu ifade ederek, demokratikleşme ve tabuların yıkması noktasında AKP’nin Türkiye’ye çağ atlattığını söyledi.

‘’AK Parti milletin evladı gibidir’’

Tüfenkci, AKP’nin 13 yıl  önce halkın emekleri ve elleriyle kurulduğuna vurgu yaparak, ’’Bizler 13 yıl boyunca milletimizin bize çizdiği yoldan hiçbir zaman şaşmadık. AK Parti’yi bu milletin evladı gibi gördük ve milletten kopuk yönetim anlayışını hiçbir zaman benimsemedik. Şeffaf ve adil bir yönetim anlayışı ile her zaman hesap verebilir durumda olduk.’’ dedi.

AKP’nin ülke siyasetine ve yönetişim anlayışına yeni bir vizyon kattığını belirten Tüfenkci, ‘’Toplum olarak geleceğimize güven ve huzurla bakabilmemizin en güçlü teminatı AK Parti’dir.  AK Parti, Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023’te Genel Başkanımız - Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde koyduğu hedefler doğrultusunda Türkiye’yi ekonomisiyle, teknolojisiyle, demokrasi ve özgürlükleriyle dünyanın gelişmiş ilk 10 ülkesi arasında yer almayı hedeflemektedir. Eğitimde, sağlıkta ve ekonomide yapılan tüm reformların yanında dış politikadaki saygınlığımız, bunun açık bir göstergesidir’’ dedi.

Tüfenkci, AKP’nin çok büyük bir aile olduğunu ifade ederek,’’ Toplumun tamamına her zaman eşit mesafede durduk. Bizi biz yapan tüm değerlerimizi,  zenginliklerimizi bünyemizde barındırarak hiçbir kesimi ötelemedik. Anadolu’da yaşayan her bir vatandaşımızı bu ülkenin birinci sınıf vatandaşı olarak gördük ve yaptığımız reformlar ile bunu güvence altına aldık’’ dedi.

AKP’de bireysel düşünmeye yer olmadığına vurgu yapan Tüfenkci, ‘’AK Parti’nin savunduğu ve inandığı değerler 13 yıl ile sınırlı değil. AK Parti bu coğrafyanın mayasını oluşturan değerleri savunan, bunu yaşatmak ve yüceltmek için çalışan bir partidir. Bizim değerlerimiz 13 yıl öncede vardı, 13 yıl sonrada var olacak’’ ifadelerini kullandı. 

AKP’nin başına kim gelirse gelsin bu davanın kaldığı yerden devam edeceğini ifade eden Tüfenkci, sözlerini şöyle sürdürdü:

‘’Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığına uğurlanması ile yeni bir Genel Başkan seçilecektir. 27 Ağustos’ta yapılacak olan kongre ile yeni Genel Başkanımız ile yola devam edeceğiz. Ancak şunu da unutmamak gerekir ki Sayın Recep Tayyip Erdoğan AK Parti’nin tartışılmaz ve tabii lideridir. Partimizin ve teşkilatımızın Sayın Başbakanımıza olan saygınlığı ve bağlılığı hiçbir zaman bitmeyecektir.

AK Parti’nin 13. kuruluş yıldönümünü kutlarken, desteklerini bizlerden hiçbir zaman esirgemeyen Aziz Milletimize, teşkilat kademelerimizde görev yapan bütün parti mensuplarımıza ve tüm yol arkadaşlarımıza minnet ve şükran duygularımızı bir kez daha ifade etmek istiyorum.

AK Parti’yi kurarak tarihe düşülen notlarda bizim de katkımız olmasını sağlayan Genel Başkanımız ve Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a minnet ve şükranlarımızı arz ediyor, partimizin 13. Kuruluş Yıl Dönümünün Teşkilatlarımıza ve bize desteğini artırarak devam ettiren Aziz Milletimize ve tüm dünyaya hayırlar getirmesini diliyorum.’’  

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız