SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'AK Parti Ne Yapmadı ki?'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Doğanşehir ilçe başkanlığına Zekeriya Demirtaş yeniden seçildi.

Doğanşehir Belediyesi Düğün Salonu'nda yapılan kongreye Malatya milletvekilleri Mücahit Fındıklı ve Mehmet Şahin, AKP Malatya İl Başkanı Ahmet Çakır, Doğanşehir Belediye Başkanı Hanifi Bayram, Polat Belediye Başkanı İsmet Güzel, Gövdeli Belediye Başkanı Vahap Sarıbaş, Söğüt Belediye Başkanı Abdurrahman Duran, İşadamı Vahap Küçük, İl Genel Meclis üyeleri Abdurrahman Doğan ve Cahit Sarı, Durali Zelyurt, İlçe Başkanları, Belde Başkanları, kadın kolları ve çok sayıda partili katıldı.

Kongrede konuşma yapan Malatya Milletvekili Mehmet Şahin, "Birlik beraberlik içerisinde çalışarak Malatya ili ve ilçelerimize en iyi hizmeti yapmaya çalıştık ve yapıyoruz da. Ayrım gayrım yapmadan konuların ehemmiyetine göre konusuna göre birlik ve beraberlik içerisinde sorunları elimizden geldiği kadar çözmeye çalışıp, en iyisini yapmaya çalışıyoruz" dedi.

İl Başkanı Ahmet Çakır ise, "Doğanşehir AK Parti İlçe Teşkilatı Zekeriya Demirtaş başkanlığında çok uyumlu bir biçimde çalışmaktadır. Doğanşehir teşkilatı bütün faaliyetlere eksiksiz katıldılar. Bundan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İlçe Başkanı Zekeriya Demirtaş da, "Öncelikle şunu söyleyeyim; AK Parti ne yapmadı ki? İlçe teşkilatı olarak Doğanşehir'e yol çalışmaları yaptı. Köylerimizde stabilize çalışmalarını bitirdik. Eğitim-öğretimde hiçbir eksik bırakmadık. Kısacası eğitim-öğretimde, sağlıkta çalışmalar yaptık. Artık herkese kapımız açık. Kimseye ayrım gayrım yapmadan hizmet ediyoruz. Sayın Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan'ın dediği gibi dinsel ayrımcılık yapmadan, etnik ayrımcılık yapmadan, bölgesel ayrımcılık yapmadan çalıştık, her kesime eşit yaklaştık. Elimizden geleni yapmaya çalıştık. Bize oy versin vermesin hizmete kim muhtaçsa ona hizmet götürdük" şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Hanifi Bayram da, "Biz göreve geldiğimizde bütün vatandaşlar bize soruyorlardı ‘Ne zaman otobüsleri hizmete çıkaracaksınız?’ diye. Vatandaşların isteği olan otobüsleri sefere başlattık. Beş adet yeni otobüs aldık vatandaşımıza kaliteli hizmet sunabilmek için. Bugün bu otobüsler olmasaydı Doğanşehir-Malatya arası 10 YTL olacaktı. Biz öğrenciyi 2 YTL’ye, sivili 3 YTL’ye taşıyoruz. Hizmetlerden biri de ilçemizin giriş ve çıkışlarının duble yol olarak yapılmasıdır. Burada çok büyük hizmet yaptığımıza inanıyorum. Bu yol yatırım planında yoktu. Kamulaştırma yapamıyorduk. Vatandaşlarımızın terki rızası ile biz bu yol genişletme çalışmalarını gerçekleştirdik. Doğanşehir-Sürgü arası yol genişletme çalışmalarında bizden yardımını esirgemeyen iş adamı ağabeyimiz Vahap Küçük' e katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Ayrıca biz Malatya teşkilatları içinde en uyumlu çalışan belediye başkanı- ilçe teşkilatıyız. Biz belediye başkanıyla ilçe teşkilatıyla il meclis genel üyeleriyle ve il yöneticileriyle en uyumlu çalışan teşkilatız. Bu nedenle AK Parti ilçe başkanımız Zekeriya Demirtaş'a teşekkür ediyorum" dedi.

Yapılan seçimden sonra misafirlere yemek ikram edilirken, ilçe asıl yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

"Zekeriya Demirtaş (Başkan), Fahrettin Tapar, Burhan Tanışık, Ali Koç, Nafız Aktan, Mehmet Sucu, Duran Yalnız, Murat Kavuncuoğlu, Eyüp Zelyurt, Erkan Sabancı, Hacı Ali Erbatan, Ali Deniz, Nadir Arık, Vahap Kuzucu, Selçuk Kaplan, Mehmet Çelebi, Muhsin Karaoğlan, Abdulkadir Polat, Selami Tanışık ve Mehmet Akkoyun."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız