SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"AK Parti Rozetini Çıkardık"

0
Güncellendi - 2019-04-21 05:36:39
A- A+ PAYLAŞ

"PARTİSİZLEŞTİK ANLAMINA GELMEMELİ AMA.." Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e kutlama ziyaretleri devam ediyor. Hayırlı olsun ziyaretine gelen sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile istişarede bulunan Başkan Güder, “Malatya'nın tüm değerleri ile istişare halinde Battalgazi'mizi yönetmeye çalışacağız” dedi.

"BAŞKANA İNANCIMIZ TAMDIR"

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında CEM Vakfı Başkanı Eşref Doğan, Hz. İmam Zeynel Abidin Türbesi Kültür Vakfı Başkanı Doğan Karaduman, Malatya Ali Kapısı Derneği Başkanı Muhsin Topalcengiz, Malatya Haçova Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Zenal Abidin Akdağ, Engüzekliler Cem Evi Derneği Başkanı Zeynel Doğan ve Bilim Işığında Birlik Derneği Başkanı Zeki Akdağ, Başkan Güder’i ziyaret etti.

Ziyarette ilk olarak konuşan CEM Vakfı Başkanı Eşref Doğan, “Osman Güder Başkanım daha önce de tanıdığımız, her hususta güvendiğimiz bir başkanımız. Malatya'ya büyük hizmetler verebilecek bir kişi olduğuna inancımız tamdır. Bu vesile ile de biz Sayın Başkanıma ilerde yapacağı tüm projelerde başarıları diliyoruz. Ne mutlu iki taşı üst üste koyabilene ve Osman Güder Başkanım da bunu layığı ile yapabilecek bir kişi. Biz her hususta değerli başkanımın yanındayız, hizmetindeyiz. Tekrar kendilerini tebrik ediyoruz, hayırlı olsun, uğurlu olsun” dedi.

Malatya Ali Kapısı Derneği Başkanı Muhsin Topalcengiz ise, “Güzide Malatya'mızın, güzide ilçelerinden Battalgazi ilçemize Selahattin başkanımızdan sonra bayrağı devir alan değerli Osman Güder Başkanımıza başarılar diliyoruz. Hiçbir şüphemiz yoktur, ayrıştırma olmadan hizmetlerin geleceğinden eminiz. Ve hizmetlerinin daim olması dileğiyle başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Hz. İmam Zeynel Abidin Türbesi Kültür Vakfı Başkanı Doğan Karaduman’da, Başkan Güder’in Battalgazi ilçesinde başarılı hizmetler yapacağına inandıklarını belirterek, “Başkanıma hayırlı olsuna geldik. İyi işler yapacağını biliyoruz” diyerek, başarı temennisinde bulundu.

Bilim Işığında Birlik Derneği Başkanı Zeki Akdağ ise, Başkan Güder’e olan halk desteğine dikkat çekerek, “Başkanım sıcakkanlı, güler yüzlü, kucaklayıcı bir insan. Tanıdığım günden beri kendisine bu anlamda sempati duyuyorum. Çevreden de hep olumlu bir izlenim oluştuğu, aldığı oylar da bunun göstergesi. Halk tarafından bu kadar sevilen bir insanın, halkında ihtiyaçlarına ve taleplerine en doğru cevabı vereceğine inanıyorum. Kendisine en içten saygılarımı sunarken, başarılar diliyorum. İyi güzel şeyler yapacağına inancım tamdır” dedi.

Malatya Haçova Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Zenal Abidin Akdağ’da, “Osman Başkanımıza hayırlı olsun dileklerimizi temenni ediyoruz. Tabi bugüne kadar yapılan işler olsun, Selahattin Başkanımın zamanında yapılan işler, destekler olsun, aynı şekilde ve aynı hizmetle Osman Başkanımın da bu hizmetlere devam edeceğinden hiçbir ayrışım içinde olmayacağından eminiz ve kendisine güveniyoruz” ifadelerini kullandı.

Engüzekliler Cem Evi Derneği Başkanı Zeynel Doğan ise, “Başkanıma yeni görevinden dolayı başarılar diliyorum. Eskiden Battalgazi'den aldığımız destekleri, hizmetleri, tekrar Osman Başkanımdan da bekliyoruz. Hiçbir ayrım yapmayacağına kesinlikle inanıyorum. Yeni görevinden dolayı kendisine başarılar diliyorum” dedi.

"AK PARTİ ROZETİNİ ÇIKARDIK"

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’de, sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkat çekerek, “Bu dernek başkanlarımızı ve dedemiz başta olmak üzere bu toplumun temel dinamiği olarak görüyoruz. Toplumu yönlendiren, topluma yön veren insanlar olarak görüyoruz. Bundan önce ki süreçte Malatya'mızın huzur ve barış içerisinde, tüm vatandaşlarımızın yaşaması için tefrikaya mahal bırakmadan, insanları bütünleştirme adına ne zaman görev kendilerine düşmüş ise, layığı ile, fazlası ile yerine getirmişlerdir. Değerli kanaat önderleridir. Hem siyasetçilerin kabul etmiş olduğu, hem de Malatya kamuoyu tarafından kabul görmüş kişilerdir, şahsiyetlerdir. Öncelikle kendilerini bu duruşlarından dolayı tebrik ve takdir ediyorum. İnşallah bundan sonra ki süreçte de Malatya öznesi etrafında buluşarak, Malatya için neler yapılması gerekiyorsa biz abilerimizle, kanaat önderlerimizle, dedelerimizle istişare halinde olacağız. Malatya'yı ayrıştırmak yerine, bütünleştirmek için elimizden ne geliyorsa, her kesin, her kesimin, her düşüncenin, her zihniyetin, her mezhebin, her inançtaki insanın, bizim Malatya'mız için bir zenginlik olduğunu kabul ediyoruz. Bugüne kadar özellikle Battalgazi bölgemizde koşullarımızı buna göre hazırladık, adımlarımızı buna göre attık. Bundan sonra da hem Battalgazi'miz, de hem Malatya'mızda inşallah bunu Türkiye'ye teşmil ederekten, Malatya'da oluşan örneğin tüm Türkiye'de sergilenmesi, örnek alınması adına her birimiz sorumluluk yüklenmiş olan her bir birey, inşallah üzerine düşeni yaparak güzel bir sosyal dayanışma örneğini bugüne kadar sergilediğimiz gibi, bundan sonra da sergileyeceğiz” diye konuştu.

İstişareye önem verdiklerini belirten Başkan Güder, Battalgazi’yi Malatya’nın tüm değerleri ile istişare ederek yöneteceklerini belirterek, “Biz Malatya'da bizlere oy versin, vermesin düne kadar siyasi parti kimliği altında belki seçim çalışmalarımızı yürüttük, ama benim burada AK Parti rozetim vardı, o AK Parti rozetini çıkardık. Bu partisizleştik anlamına gelmemeli, ama biz hizmet olarak hiç kimseyi dışarıda bırakmadan çemberimizi genişleterek, bizimle aynı dairede buluşmak isteyen herkesle buluşabileceğimizi, çatımızın geniş olduğunu, herkese yer olduğunu ifade etmek istiyorum. Amacımız görev yapmış olduğumuz süreç içerisinde hoş bir seda bırakarak bu süreci tamamlamak için gerek STK’lar olsun, gerek dernekler olsun, gerek vakıflar olsun, Malatya'nın tüm değerleri ile istişare halinde olarak Battalgazi'mizi yönetmeye çalışacağız” dedi.

"MALATYA'MIZIN SİGORTASI.."

Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı Genel Başkanı Hasan Meşeli de, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ile bir araya geldi. Başkan Güder, “Malatya’mız bugüne kadar huzur içerisinde, kardeşçe yaşama ortamı bulmuş oldu. Bundan sonraki süreçte, bu huzur ortamını daha da pekiştirmek için elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz” dedi.

Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı Genel Başkanı Hasan Meşeli’yi makamında ağırlayan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya ile ilgili konularda istişarelerde bulundu. Başkan Güder’e yeni görevinde başarı dileklerini ileten Meşeli, “Hacı Bektaşi Veli Kültür Vakfı Merkezi Genel Merkezi olarak tarihi ve doğal güzellikleri ile dopdolu bulunan, büyük devlet ve siyaset adamlarını bağırlarında yetiştiren, güzel Malatya'mızın müstesna bir mevkisinde bulunan Osman Güder Başkanımızın başkan seçilmesinden dolayı, biz bundan büyük onur ve mutluluk duyduğumuzu, bütün dostlarımız adına başarı dileklerimiz ile şükranlarımızı sunuyoruz. Takdir edersiniz ki Malatya gerçekten güzel bir memleket” diyerek, Malatya’ya Başkan Güder’in önemli hizmetler kazandıracağına inandığını söyledi.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ise, Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı Genel Başkanı Hasan Meşeli’nin hep birlik ve beraberlikten yana olduğunu ifade ederek, “Malatya’mızın kendileri hem kanaat önderi, hem Malatya’mızın sigortası konumundalar. Rabbim eksikliklerini vermesin, uzun ömür versin. Hepimizin ortak paydası Malatya. Hepimizin amacı Malatya’mızın daha güzel yerlere taşınması, insanların yaşam kalitesinin yükseltilmesi, yaşam konforunun artırılması, insanlar arasındaki muhabbeti, kardeşlik duygularının geliştirilmesi. Ayrıştırmak isteyenlere fırsat vermemsi adına Hasan abimiz, genel başkanımız bugüne kadar çok güzel icraatlarda, söylemlerde ve eylemlerde bulundular. Bu yönüyle kendilerine çok teşekkür ediyorum. Malatya’mız, Türkiye genelinde düşündüğümüzde, doğunun barısı, batının doğusu, kavşak konumunda veyahutta atlama taşı görevi gören bir ilimiz. Malatya’mız bugüne kadar huzur içerisinde, kardeşçe yaşama ortamı, imkanı bulmuş oldu. Bundan sonraki süreçte de bizler yerel yönetimler olarak, bu huzur ortamını daha da pekiştirmek için elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz” dedi.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • mustafa başer (4 yıl önce)
    akrabana ihale vermede başka şey istemez
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (4 yıl önce)
    rozeti çıkarmışlar.Gözlerimiz yaşardı.Rozeti geçin o borçları nasıl ödeyeceksiniz.onu anlatın.
    0
    0
    Yanıtla
  • bek (4 yıl önce)
    kendi söylediklerine inanıyorlar mı acaba merak ettim
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (4 yıl önce)
    Sayin.baskan.tarafsiz.hizmet.yaparsaniz. Sizler.kazanirsiniz.basarilar.dilerim
    0
    0
    Yanıtla