SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"AK Parti'yi Yıkma Planı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:11:21
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ve AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile partili heyet, Doğanşehir’de çeşitli ziyaretlerde bulundu.

AKP Doğanşehir İlçe Teşkilatı yöneticilerinin de katıldığı ziyaretlerde Şahin ve Çakır, esnafla görüştü, Erkenek, Kurucaova beldelerini ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

Milletvekili Şahin, 17 Aralık tarihindeki dosyaların AKP'yi al aşağı etmenin planları olduğunu öne sürerek şöyle konuştu: "Başbakanı itibarsızlaştıralım, AK Parti'den kurtulalım’ hesapları vardı ama vatandaşımız buna itibar etmedi, inanmadı. Şu anda AK Parti'yi yıkma planları bu tezgahı kuranların yıkılmasına vesile olan bir noktaya gelmiştir. Vatandaşlarımız bu konuda onların hiçbir zerre kadar inandırıcılığının kalmadığını ifade ediyor. Halk Bankası bu ülkenin en itibarlı bankaları içerisinde yer almasına rağmen Amerika'nın, İsrail'in, İngilizlerin, Almanların ve Rusların istememiş olduğu faaliyet alanına girmesi, körfez ülkelerindeki gelirin, enerji paralarının Halk Bankası üzerinden transfer edilmesi ve Türkiye'nin milyarlarca dolar kar sağlaması birilerini ciddi derecede rahatsız etti. Çünkü daha önce bunların çoğu onlar üzerinden gidiyordu. İlk kez AK Parti iktidara geldikten sonra itibarsızlaştırılan ilişkiler itibarlı bir noktaya gelmeye başladı. Ortadoğu'da şu an Başbakanımız hangi ülkeye giderse gitsin, gitmiş olduğu her ülkede kendi ülkelerinin Başbakanlarına, kendi yöneticilerine gösterdikleri sevgiyi, muhabbeti, yakınlığı Başbakanımıza gösteriyorlar. Başbakanımızın da dediği gibi kendi evladımız da olsa yolsuzluk varsa sonuna kadar gitmek zorundayız. Kim olursa olsun yolsuzluk kabul edilebilir bir durum değildir.” 

Belediye Başkanı Ahmet Çakır da, Türkiye'nin bugün farklı bir noktaya geldiğini anlatarak sözlerini şöyle sürdürdü: "Türkiye, artık kalkınan, gelişen bir ülke konumunda. Halkın içinden çıkmış bir iktidar, halka değer veren bundan dolayı hepimizin gönlünü kazanmış bir Başbakanımız var. Her seçimde bir takım olaylar yaşanıyor. Aramıza nifak sokmak isteyen, kavga isteyen birçok insan var. Buradaki amacı AK Parti iktidarına, Başbakanımıza karşı yapılan bir girişim olarak görüyoruz. Türkiye artık kendi savunma sanayisini kendi uçağını, kendi aracını yapabilmeyi düşünen organize eden bir duruma geldi. Başbakanımız sadece Türkiye'de değil, tüm İslam ve Ortadoğu coğrafyasında, bütün ezilenlerin, mazlumların ümidi haline geldi."

Malatya'da 5 yıl içerisinde büyük değişim, dönüşüm çalışmalarını gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Çakır, sözlerine şöyle devam etti: "Altyapı ve üstyapıda büyük çalışma gerçekleştirdik. Cadde sokak çalışmalarında prestij yollar düzenledik. Malatya yeni bir şehir hüviyetine kavuştu. Fiziki yapılanmaya önem verdik. Malatya bölgenin önemli bir şehri haline geldi. Bu seçimle birlikte büyükşehir statüsüne geçeceğiz, bu çok önemli, hizmet anlamında büyük bir fırsattır. Kaynakları hizmet ve yatırıma dönüştüreceğiz. Seçimlerden sonra zaman kaybetmeden Malatya'nın her tarafında hizmete başlayacağız." 

MUHTARLAR DERNEĞİ..

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ve beraberindeki partililer, Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Eren ve mahalle muhtarlarını ziyaret ederek bir süre görüştü. 

Muhtarlar Derneği Başkanı Eren, 17 Aralık olayına tepki göstererek, “Biz bu olaya çok üzüldük. Dış güçler ile iç güçler birleşerek Türkiye’yi bir kaosa götürmek istiyorlar” dedi.

Ziyarette konuşan Milletvekili Şahin de, “Bugüne kadar oynanan oyunlara eyvallah demedik bundan sonra da demeyeceğiz. Bunlar eski Türkiye’nin devam etmesini istiyor. Ama artık bu ülke eski Türkiye değil, bu millet artık eski millet değil. Ülkenin kurumları artık eski kurumlar değil. Mısır’da seçilmiş olan bir iktidarı yine orada dış güçlerin desteği ile nasıl alaşağı ettiyseler, aynı oyunu Türkiye’de tezgahlamaya çalıştılar. Biz bu oyuna gelmedik. Vatandaşlarımız bu oyunlar konusunda bizden bir adım önde ve daha bilinçli” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız