SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akaryakıt İstasyon Denetimi

A- A+ PAYLAŞ

Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'nın Malatya'da oluşturduğu ekipler tarafından il genelindeki 142 adet akaryakıt istasyonunun denetlendiği belirtildi.

Sanayi ve Ticaret il Müdürü Bayram Yumrutepe, düzenlediği basın toplantısında, "Sanayi ve Ticaret Bakanlığının uygulaması ile akaryakıt istasyonlarında denetim yapıyoruz. Geçtiğimiz hafta içerisinde 28 Eylül 1 Ekim 2010 tarihleri arasında akaryakıt istasyonlarına yönelik olarak ani denetim yaptık. Ankara'dan bir ekip ile birlikte Adıyaman, Elazığ, Kahmaramanmaraş, Gaziantep, Diyarbakır İl Sanayi Müdürlüklerinden de ekipler Malatya'ya geldi. Ölçü Aya Memuru ve Ulusal Marker Cihazı ekibi ve ile birlikte toplam 5 ekip oluşturduk. Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığından da ekiplere birer eleman verildi. En uzak ilçeden başlamak üzere akaryakıt istasyonlarında denetim yapıldı. 142 akaryakıt istasyonu denetlendi. Ankara'dan gelen ekipleri, Malatya'daki durumdan memnun olarak ayrıldılar. Malatya'da çok önemli bir olumsuzluk yaşanmadı. Yetki alanımıza giren tüm alanlar denetlendi" dedi.

Yumrutepe, ölçü aletlerinden dolayı 3 işyerine ceza uygulaması yapıldığını, 5 işyerinin de Ulusal Marker'e uygun olmadığını tespit edildiğini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız