SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akaryakıtçıların Tepkisi

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:11:37
Akaryakıtçıların Tepkisi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Çevre Yolu’nun batı tarafında yol düzenleme çalışmaları nedeniyle akaryakıt istasyonlarına çıkış yolu verilmemesi ve çalışmaların uzun sürmesine tepki gösterildi. 

Akaryakıt istasyonu sahipleri, Çevre Yolu batı girişinde toplanarak Karayolları ve Malatya Belediyesi işbirliği ile yapılan çevre yolu düzenlemesinde yapılan yanlışlıklara tepki gösterdiler.

Akaryakıtçılar Derneği Başkanı Hacı Ali Atayık, akaryakıt “Anayola geçişlerde akaryakıt istasyonlarına 300-400 metre arkadan yol verilmektedir. Akaryakıt istasyonları mağduriyetle karşı karşıyadır. Can güvenliği açısından bu projenin yapıldığı söyleniyor, ancak karşılıklı anlayışla sorunu çözmek gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Çalışmaları takdirle karşıladıklarını ancak uzun sürdüğünü ve halkın mağdur edildiğini söyleyen Atayık, ilgililerden çözüm üretmelerini istediklerini belirterek yol çalışmalarının biran önce bitirilmesi gerektiğini kaydetti.

Akaryakıt işletmecisi Hakkı Pekel ise, “Yol yapım çalışması bizim istasyonumuza kadar geldi. İstasyon alanında kamulaştırma çalışması yapılmadan arsamızın sınırına girilmeye çalışılıyor. Bununla ilgili yazılı başvuru yaptık. Bize dönmediler. Karayolları çalışanları ise belediyenin kendilerine projeyi verdiğini, o doğrultuda hareket edeceklerini söylediler” dedi.

Akaryakıt işletmesi sahibi Sadullah Ilıcak ise, “Akaryakıtçılar Derneği olarak buradayız. Meslektaşlarımızın hukukunu korumak için elimizden geleni yapacağız. Yapılan hizmetlere tarafız. Güzel bir çözüm üretebileceğimiz noktada mutabakata vardık. Ancak bazı kanuni engeller olduğu söyleniyor. Vatandaş ile mutabakata varılıp hizmetler yapılmalıdır. Meslektaşlarımızın en az zararla sorunlarının çözülmesini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Bazı akaryakıt istasyonu sahibi de, şehrin doğu kısmına yapılan yol gibi batı kısmına da üç gidiş üç geliş yol istediklerini dile getirdiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız