SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Akçadağ Alt Yapısını Yeniledik"

0
Güncellendi - 2018-09-15 00:51:25
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Akçadağ merkezde gerçekleştirdiği 12.8 milyon TL değerinde, 78 bin metrelik içmesuyu ve kanalizasyon altyapı çalışmalarını tamamladı.

MASKİ olarak Akçadağ’ın altyapısını yenilediklerini belirten Genel Müdür Ertan Mumcu, MASKİ Genel Müdürlüğü yatırım yılı olarak 3 yılda büyük yatırımlar yaptı. Akçadağ İlçemizin genelinde yaklaşık 32 milyonluk 320 kilometrelik içmesuyu ve kanalizasyon hattı çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Bu yatırımların en önemlisini Akçadağ merkezimize yaptık.  MASKİ Genel Müdürlüğü olarak Akçadağ Merkeze 12. 8 milyon TL değerinde 41 kilometre kanalizasyon, 37 kilometre de içmesuyu altyapısı inşa ettik. Yine burada 1. 648 muayene ve parsel bacası inşa ederken, 1. 291 adet abone bağlantısı yaptık. Ekiplerimiz çalışmalar kapsamında 5 tane de terfi merkezi inşa etti. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hacı Uğur Polat’ın öncülüğünde, Akçadağ ilçe merkezinde gerçekleştirilen altyapı çalışmalarıyla birlikte ilçemiz sağlam bir altyapıya kavuştu. Yine Doğanyol, Pütürge, Hekimhan ve Doğanşehir’in de kanalizasyon ve içmesuyu altyapısını tamamladık. Yazıhan’da kanalizasyon, Arguvan’da ise içmesuyu altyapısını halkımızın kullanımına sunduk. Arapgir’de ise içmesuyu ve kanalizasyon altyapı çalışmalarımız devam ediyor. MASKİ’nin görev alanı çok geniş, Malatya merkez Battalgazi, Yeşilyurt ve diğer 11 ilçede altyapı çalışmalarına devam ediyor. İnşallah yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız