SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akçadağ Ampute Galip

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:17:42
Akçadağ Ampute Galip
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Akçadağ Ayyıldız Ampute Takımı ilk maçında 3 puanı aldı.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu ve Türkiye futbol Federasyonunun organize ettiği Ampute 1. Lig’de Akçadağ Ayyıldız Ampute Kulübü, Adana Bedensel Engelliler Ampute takımını 1-0 yenerek 3 puanı aldı.

Malatya Ayyıldız Ampute Takımı olarak lige devam eden daha sonra kulübün almış olduğu karar doğrultusuyla ismini Akçadağ Ayyıldız Ampute Takımı olarak değiştiren takım Ligin ilk maçında Adana Bedensel Engelliler Ampute Takımını 1-0 yenerek 3 puanı haznesine yazması sevinçle karşılandı.

Akçadağ Ören Futbol Sahasında yapılan maça Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, Akçadağ Ayyıldız Ampute Kulübü Başkanı Ali Karaoğlan, Çatyol Spor Kulübü Başkanı ve Ampute Takım Futbol Sorumlusu Hepsen Metin, Akçadağ Nitelikli Kalkınma ve Sosyal Dayanışma Derneği (ANKA) Başkanı Ömer İpek, Ören Mahalle Muhtarı Birol Çirkin, Meclis üyesi Aliseydi Turhan ile birlikte vatandaşlar katıldı.

Akçadağ Ayyıldız Ampute Kulübü Başkanı Ali Karaoğlan Takım ismini Akçadağ Ayyıldız olarak yapmalarında Akçadağ Belediyesinin ve Akçadağlıların büyük katkısı olduğunu kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız