SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Akçadağ Dimdik Durdu"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:39:53
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Akçadağ İlçesi’nde AKP İlçe Teşkilatı Eylül ayı istişare toplantısı yapıldı. 

AKP Akçadağ ilçe Başkanlığı binasında gerçekleştirilen toplantıya İl Yönetim Kurulu Üyesi partinin Akçadağ Koordinatörü Cumali Altıntop, Akçadağ İlçe Başkanı Vahap Yücekaya,  Akçadağ Gençlik Kolları Başkanı Ali Karadeniz, Akçadağ Belediye Meclis Üyesi Büyükşehir Encümeni Cumali Doğan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Partinin Akçadağ Koordinatörü Cumali Altıntop, "Akçadağ hep AK Parti'nin arkasında dimdik durdu. Akçadağ her seçimde ve her dönemde AK Parti'nin yanında oldu. 30 Mart seçimlerinde yüzde 46 oranında partimize destek veren Akçadağ Cumhurbaşkanlığı seçiminde bu desteği yüzde 12 oranında artırarak yüzde 58'e çıkardı. İlçenin sosyolojik yapısı göz önünde bulundurulduğunda bu rakamların ne kadar önemli olduğu çok daha iyi anlaşılacaktır. “Büyük başarıların arkasında emek var, çaba var, mücadele var, uykusuz geceler, stresli saatler var, alın teri var, birlik beraberlik içerisinde hareket eden bir teşkilat var" ifadelerini kullandı.

Malatya Milletvekili Öznur Çalık'ın AKP Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilmesini değerlendiren Altıntop, "Değerli Milletvekilimiz Öznur Çalık'ın Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilmesi bizleri gururlandırdı. Milletvekilimiz Sayın Öznur Çalık'ın A takımına girmesi Malatya için büyük bir şanstır, kendisi ile hep gurur duyduk" dedi

AKP Akçadağ ilçe Başkanı Vahap Yücekaya ise, Cumhurbaşkanlığı seçiminde Akçadağ'da alınan başarının önemine vurgu yaptı. Hiç bir başarının tesadüf olmadığını belirten Yücekaya, "İlçe Teşkilatı olarak, Cumhurbaşkanlığı seçimleri için yoğun bir şekilde çalıştık. Tüm teşkilat mensuplarımızın aynı gayreti gösterdiğini, bu milli meseleye sahip çıktığını biliyorum. İlçe yönetim kurulundaki arkadaşlarımız, bizler için önem arz eden, geleceğimiz olan gençlerimize, gençlik kollarımıza, her zaman sahada olan, kapı kapı gezerek hizmetlerimizi anlatan Kadın Kollarımıza ve ilçemizde yüzde 58 oy oranıyla bizlere desteğini gösteren değerli Akçadağlı hemşerilerimize, vatandaşlarımıza en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Biz AK Partiyiz, biz de durmak yok, biz de yorulmak yok, biz de darılmak yok, sadece çalışmak var” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız