SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akçadağ Doğal Gaza Kavuşuyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:49:09
Akçadağ Doğal Gaza Kavuşuyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Akçadağ İlçesi’nin doğal gaza kavuşacağı belirtilip, bağlantının biran önce sağlanması için abone sayısının arttırılması istendi. 

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, Akçadağlıların yıllardır beklediği doğalgaz hizmetinin nihayet gerçekleşme aşamasına geldiğini belirterek,”Akçadağlılarla doğalgazı buluşturuyoruz. Biran önce doğalgaz bağlantısının sağlanması için abone sayısının arttırılması gerekiyor” dedi.

Belediye Başkanı Kazgan, İlçeye doğalgazın getirilmesi için beraberinde AKP İlçe Başkanı Vahap Yücekaya, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlarla birlikte Akçadağ Ziraat Bankası'na giderek, doğal gaz bağlantı bedeli için açılmış bulunan hesaba başvuruyu Akçadağlı işadamı Mehmet Özbay yaptırdı.

Burada bir konuşma yapan belediye başkanı Kazgan şunları söyledi:

“İlçemizde en önemli eksiklerden biri de, temiz, ucuz ve zahmetsiz ısınma sağlayan doğal gazın i olmamasıdır. Isınmanın yanında pişirme ve sıcak su avantajıyla konforlu bir yaşam sağlayan doğalgazın ilçemize kazandırılması için yakalamış olduğumuz fırsatı kaçırmamamız gerekmektedir.

2013 yılında çıkarılan 2013/4347 sayılı Bakanlar Kurulu Kararıyla verilen 6 aylık sürenin 14 aya çıkarılarak 28 Haziran 2014 tarihine kadar uzatılması, Akçadağ için bir şans olmuştur. Böylece ilçemiz halkının doğalgaza kavuşması mümkün hale gelmiştir. Bu şansı en iyi şekilde kullanarak yalnızca Akçadağ ilçe merkezi değil, imar planı kapsamında olan Bahri, Kozluca, Ören, Altunlu, Bayramuşağı, Kepez, Develi ve Yaylımlı mahallelerine de doğal gaz getirmeye çalışacağız.

Vatandaşlarımıza kolaylık sağlamak üzere ilçe merkezi ve imarlı mahallelerimizde ki elektrik abonelerinin isim listesi hazırlanmış bulunmaktadır.

Hazırlanan listede isimleri olan vatandaşlarımızın 335+KDV TL doğal gaz bağlantı bedelini Akçadağ Ziraat Bankasında açılan 67858355-500 nolu hesaba bir an önce yatırmaları gerekmektedir.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız