SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akçadağ Kültür ve Sanat Şöleni..

A- A+ PAYLAŞ

Akçadağ ilçesinde düzenlenen Kültür ve Sanat Şöleni, 23 Eylül Cuma günü 10.00'da başlıyor.. Etkinlikler iki gün sürecek..

İşadamı Hasan Süzer'in sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan etkinliğin organizasyon komitesi de Akçadağ Kaymakamı Kamuran Taşbilek, Akçadağ Belediye Başkanı İbrahim Koşar, Ören Belediye Başkanı Aziz Bakır, Kozluca Belediye Başkanı M.Ali Turan ve Bahri Belediye Başkanı Hüseyin Çapa'dan oluşuyor.

Akçadağ Kültür ve Sanat Şöleni'nin programı şöyle:

1. GÜN 23 EYLÜL CUMA

10.00 Açılış (Cumhuriyet Meydanı)

10.30 Mehteran Gösterisi

11.00 Cirit

14.00 Sünnet Şöleni

18.00 Tura Oyunu

19.00 Konser ve Havai Fişek Gösterisi (Cumhuriyet Meydanı)

2. GÜN 24 EYLÜL CUMARTESİ:

11.00 En İyi Bal ve Armut Yarışması

13.00 Cengiz Süzer Caddesi Açılışı (Ören Bld)

15.00 Gezi Programı- Sultansuyu Harası

19.00 Konser (Cumhuriyet Meydanı)

İlçe Belediye Başkanı, etkinlikleri izlemek isteyen vatandaşların iki gün boyunca Akçadağ Belediyesine ait otobüslerle Malatya'dan ücretsiz taşınacağını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız