SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Akçadağ Oyuna Gelmedi!"

A- A+ PAYLAŞ

 

 

AKP milletvekilleri Öznur Çalık ve Mustafa Şahin, Akçadağ ilçesine teşekkür ziyaretinde bulundular.

Milletvekillerinin ziyaretine ilişkin olarak AKP'den yayınlanan basın bülteni şöyle:

AK Parti Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık ve Mustafa Şahin Akçadağ ilçesine teşekkür ziyaretinde bulundu.

İl teşkilat üyelerinin de eşlik ettiği ziyarette ilk olarak ilçe teşkilat binası ziyaret edildi. Burada konuşan AK Parti MKYK üyesi Milletvekili Öznur Çalık, seçimlerde gösterilen üstün gayret ve başarıdan dolayı teşekkür ederek, amacımız Türkiyeyi aydınlık yarınlara taşımaktır. Milletimizin gönlünde edindiğimiz yer apaçık ortadadır. Türkiye genelinde almış olduğumuz yüzde ellilik oy bizim onurumuzdur. Gururumuzdur. Bu seçimlerin neticesinde milletimiz kazanmıştır dedi.

Akçadağ ilçesine yapılan hizmetlere de değinen Çalık, yeni dönemde de bu hizmetlerin artarak devam edeceğini söyledi.

Çalık, seçim öncesinde Akçadağ üzerinden spekülasyonlar yapıldığını ama Akçadağlıların bu spekülasyonlara kulak vermediğini, sandık başına giderek oyunu demokrasiden yana kullandığını belirtti.

Milletvekili Mustafa Şahin de konuşmasında seçim sonuçlarına değinerek, Dünya’nın Türkiyedeki seçim sonuçlarını dikkatle izlediğini söyledi.

Şahin, Akçadağ üzerinde oynanmak istenen oyunlara değinerek, Akçadağlıların bu kirli oyunlara gelmediğini belirtti.

AK Parti kurulduğu günden bugüne Malatya’nın AK Partiye bütün seçimlerde ciddi manada destek verdiğini belirten Şahin, Başbakanın haksızlıklar karşısındaki dik duruşuna yakışır bir duruşu da Malatyanın sergilediğini belirtti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız