SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akçadağ'a 21 Milyonluk Yatırım

0
Güncellendi - 2016-10-21 01:27:04
Akçadağ'a 21 Milyonluk Yatırım
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Malatya genelinde içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu alt yapı yatırımlarına devam ediyor. Yatırımlar kapsamında Akçadağ İlçesi’ne 21 milyon TL’lik dev yatırım yapılacak.

Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgün Özdemir, yapılan çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Akçadağ’ın su ve kanalizasyon alt yapısının daha sağlıklı bir hale geleceğini belirterek, “Akçadağ İlçemizde şuana kadar maliyeti 2 milyon TL olan 40 bin 527 metre içmesuyu hattı, maliyeti 555 bin TL olan 4 bin 574 metre kanalizasyon hattı çalışması yaptık. Ayrıca Akçadağ merkezde maliyeti 9 milyon 794 bin TL olan 45 bin 646 metre içmesuyu hattı çalışması ve 47 bin 761 bin metre kanalizasyon hattı çalışmasının yanı sıra Akçadağ’a bağlı Çakıllıpınar, Çobanuşağı ve Güzyurdu Mahalleri’nde ise maliyeti 558 bin TL olan 14 bin 630 metre içmesuyu hattı ve 5 adet su deposu yapımı çalışması devam ediyor. Akçadağ’a yapacağımız çalışmalar bununla sınırlı kalmayacak. Kümekavak ve Yaylımlı Mahalleleri için 8 bin 126 metre kanalizasyon hattı çalışmasına başladık. Bahri Mahallesi için ise 20 bin metre içmesuyu hattı ile 6 bin 625 metre kanalizasyon hattı projesini hazırladık. En kısa sürede ise burada çalışmalar başlayacak. DAP kapsamında ise Akçadağ için maliyeti 972 bin TL olan 9 bin 270 metrelik sulama kanalı yapımı çalışmalarımız devam ediyor. Yatırımlarımızın tamamlanmasıyla birlikte daha yaşanabilir bir Akçadağ ortaya çıkacak. Emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Bülten 

akçadağgenel

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Celal Demirci (7 yıl önce)
    Akçadağ 'ın Esenli diye bir köyü var.Ne kanalizasyon,ne dogru durust yol ne küçük bir camii var.Sünni olupta camsi olmayan tek köy her yer foseptik çukuru yetgililere duyurulur....
    0
    0
    Yanıtla