SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akçadağ'a 50 Yıllık Alt Yapı

0
Güncellendi - 2017-08-11 00:46:54
Akçadağ'a 50 Yıllık Alt Yapı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü’nün Akçadağ İlçesinde 24,2 milyon TL maliyetinde 259 kilometrelik içmesuyu ve kanalizasyon altyapı çalışmaları devam ediyor.

Akçadağ’a giderek çalışmaları yerinde inceleyen MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, “ Malatya genelinde içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu altyapı çalışmalarımız kesintisiz devam ediyor. Akçadağ ilçemizde maliyeti 7,6 milyon TL olan 115 kilometrelik içmesuyu ve kanalizasyon altyapı çalışmalarımızı tamamladık. İhale kapsamında maliyeti 15,6 milyon TL olan 144 kilometrelik altyapı çalışmalarımız devam ediyor. DAP kapsamında 9,5 kilometrelik sulama kanalı çalışmamızı tamamladık. Çalışmalarımız tamamlandığında Akçadağ ilçemizde toplam 24,2 milyon TL maliyetinde 259 kilometrelik içmesuyu ve kanalizasyon altyapısı inşa etmiş olacağız."diye konuştu.

“Bahri’de Çalışmalara Başladık”

Akçadağ’ın sağlam altyapıya kavuşması için Akçadağ merkez ve mahallelerinde yatırımlar yaptıkları belirten Dr. Özgür Özdemir Bahri’de çalışmalara başlandığını ifade etti. Genel Müdür Dr. Özgür Özdemir, “Maliyeti 5,7 milyon TL olan 20 km İçmesuyu ve 27 km kanalizasyon altyapı çalışmalarına başlayarak bir an önce bitmesi için hız kazandırdık. Çalışmalarımız tamamlandığında Bahri Mahallemizin 50 yıllık altyapı sorununu çözüme kavuşturmuş olacağız. Akçadağ ve Malatya genelinde çalışmalarımız devam ediyor. Emeği geçen ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız