SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akçadağ'a Doğalgaz Müjdesi

0
Güncellendi - 2016-02-21 17:54:41
Akçadağ'a Doğalgaz Müjdesi
A- A+ PAYLAŞ

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, Akçadağ’a doğal gaz müjdesini verdi. Başkan Kazgan, BOTAŞ’la görüşmesinde ön aidat ödemesinin kaldırıldığını ve 2017 yılı içerisinde Akçadağ'ın doğal gaza kavuşacağını söyledi.

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, çarşı merkezindeki bir çay ocağında esnaf ve vatandaşlar ile kahvaltı sofrasında bir araya gelerek, onların istek ve taleplerini dinleyip, esnaf ve vatandaşı belediye hizmetleri hakkında bilgilendirdi. Yapılan ve yapılacak olan hizmetler hakkında vatandaşlara bilgi veren Kazgan, vatandaşın ihtiyaçları ve beklentileri doğrultusunda hizmet etmenin gayreti içinde olduklarını belirterek, birlik ve beraberlik içerisinde Akçadağ'a hizmet ettiklerini söyledi.

Akçadağ’ın 2017 yılında doğal gaza kavuşacağını aktaran Kazgan, Akçadağ'da ki doğal gaz alt yapı döşeme çalışmalarına 2016 yılı içerisinde başladıklarını, altyapı çalışmalarını en kısa sürede tamamlayıp, herhangi bir ön abonelik işlemine gerek kalmadan Akçadağ’ı 2017 yılı itibariyle doğal gaz ile buluşturacaklarını dile getirdi.

Kazgan, “İlçemizden göç edenlerin büyük çoğunluğu Malatya il merkezine yerleşmektedirler. Göçün sebebi ise iş bulma amacından çok il merkezinde yaşama arzusundan kaynaklanmaktadır. Bu durumun en önemli sebeplerinden biri de ilçedeki yaşam kalitesi göstergelerinin düşük olmasıdır. Sorunun çözümü için eğitimden sağlığa, alt yapıdan sosyal aktivitelere kadar pek çok alanda standartların yükseltilmesi gerekiyor. Bu bakımdan en önemli eksiklerden biri de, temiz, ucuz ve zahmetsiz ısınma sağlayan doğal gazın ilçemizde olmamasıdır. Bu çerçevede, ısınmanın yanında pişirme ve sıcak su avantajıyla konforlu bir yaşam sağlayan doğal gazın ilçemize kazandırılması çok önemli bir hizmet. 2016 yılında Akçadağ'ımızı her yönden daha da ileriye götürmenin, yeni projeler ve yeni hedeflerle vatandaşlarımıza daha iyi hizmet etmenin heyecanı ve gayreti içerisinde olmaya devam edeceğiz. Akçadağ’ımızda yaşayan herkes en iyi şekilde yaşamayı hak ediyor. İnsanımızın yaşam standartlarını yükseltmek için elimizden gelenin fazlasını yaparak halkımızın hizmetkarı olduk. Olmaya da devam edeceğiz. Hep birlikte el ele vererek ve daha çok çalışarak ilçemizi hak ettiği yere getireceğiz” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız