SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akçadağ'a MOBESE Kurulacak

0
Güncellendi - 2016-03-02 11:30:06
Akçadağ'a MOBESE Kurulacak
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) Projesi için kurumlar arası işbirliği protokolü imzalandı.

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan ve İlçe Emniyet Müdürü Muammer Gül arasında imzalanan protokol gereğince 9 noktada kurulması planlanan ve 35 kameradan oluşacağı öngörülen MOBESE sisteminin altyapı çalışmalarına önümüzdeki günlerde başlanacak. Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, tüm dünyada ve Türkiye 'de suçu önleme ve suçların yakalanmasında büyük yarar sağlayan MOBESE sisteminin hayata geçilmesi için ilk adımı attıklarını belirtti. Kazgan, “Kent güvenliğinin sağlanmasında ve emniyetin suçla mücadelesinde vazgeçilmez bir unsur haline gelen MOBESE sistemini ilçemize kuruyoruz. MOBESE İlçede meydana gelen olayların aydınlatılması, suç ve suçlularla daha etkin mücadele edilebilmesi, trafik düzenlemesinde teknolojik imkanların kullanılabilmesi gibi konularda yardımcı olacak. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için ilçemizin çeşitli noktalarına yerleştirilmesi planlanan MOBESE kamera sistemleri sayesinde suçluların izlenmesi ve yakalanması, herhangi bir olay karşısında gerekli önlemlerin alınması mümkün olacaktır. Akçadağ’ımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Once Akcadag (8 yıl önce)
    Kardes Turkiyede hizmet nufusla orantili yapilir... Yazihandaki arac sayisi kac biliyor musun?Akcadag konumu ters olmasaydi 3. Metropol ilce olurdu
    0
    0
    Yanıtla
  • HASAN (8 yıl önce)
    yazıhan belediyesi ne yapıyor.yollar cukurdan geçilmiyor.
    0
    0
    Yanıtla