SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Akçadağ'da Birlik Yemeği

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:56:54
Akçadağ'da Birlik Yemeği
A- A+ PAYLAŞ

AKP belediye başkan ile belediye meclis aday adayları, Malatya’nın Akçadağ ilçesinde birlik ve beraberlik yemeğinde bir araya geldi.

AKP Akçadağ meclis üyesi aday adayı Demet Keleş’in organize ettiği birlik beraberlik yemeğine, Malatya Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, AKP Akçadağ ilçe Başkanı Vahap Yücekaya, AKP Akçadağ Belediye Başkan aday adayları ile parti teşkilat il, ilçe ve gençlik kolları üyeleri katıldı.

Yemekte konuşan Malatya Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, “2014 mahalli seçimlerine doğru giderken bu yemekte hepimizin birlikteliğini omuz omuza kardeşçe beraberce olmamızı temin eden arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Partimizin kuruluşundan beri yola çıktığımız arkadaşlarımızla birlikte nasıl bir birlikteliği sergilediğimizi burada göstermiş oluyoruz” dedi. AKP’nin Türkiye’nin en büyük partisi olduğunu söyleyen Çakır, "Türkiye'nin en büyük partisi olmasının nedenlerinden biri de bu birlik ve beraberlik, kardeşliktir. İnşallah bundan sonraki süreçte değerli düşüncelerini, şehrin yönetimine ilişkin değerli katkılarını birlikte alarak istişare ile güzel bir seçim dönemi geçirmeyi düşünüyoruz. AK Parti’nin başarısı için hep birlikte çalışacağız. Çünkü AKPli olmak ayrı bir farklılık arz ediyor. Malatya’da birliğin beraberliğin adresi AK Parti olduğunu inşallah göstereceğiz. Şuan ki süreçte Akçadağ’da Aday adayı olan değerli kardeşlerime başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

AKP Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ise konuşmasına Başbakan Tayyip Erdoğan liderliğinde her seçimde oylarını artırarak Türk siyasi hayatında ilkleri yaşatarak bugüne geldiklerini ifade etti. İl Başkanı Bülent Tüfenkçi birlik beraberlik vurgusu yaparak şöyle devam etti: “Partimiz bu yerel seçimde tüm organları ile yine kapı kapı dolaşarak, hizmetleri tekrar tekrar anlatarak en yüksek oyla sayın başbakanımızın karşısına çıkacaktır. Bugün gördüğüm bu birlik beraberlik tablosu bizleri memnun ediyor.”

AKP Akçadağ ilçe Başkanı Vahap Yücekaya ise “Türkiye’nin dünyaca tanınan ve sözü dinlenen tek lideri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile 2023 hedefi doğrultusunda yine halkın teveccühü ile en yüksek oyu alarak hedefimize emin adımlarla ilerleyeceğiz. Her zaman olduğu gibi yoğun katılımlarından dolayı arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Sizlerin tüm teşkilat olarak burada bir birinize kenetlenmeniz dış mihraklara karşı en güzel mesaj olmuştur. Geleceğimiz için önümüzdeki yerel seçimlerde de tüm teşkilatlar olarak tek bir vücut olarak en iyi sonucu almak için büyük gayret göstereceğiz” şeklinde konuştu.

Demet Keleş de, birlik ve beraberlik duygusunun AKP'de olduğunu ifade ederek, “Hep birlikte bir olduk, biz olduk, Akçadağ olduk, Malatya olduk. AK Parti olarak Malatya’nın büyükşehir olmasıyla birlikte daha büyük düşünerek Akçadağ ilçesi olarak büyükşehire layık bir ilçe görünümünde olmak için gayret etmeliyiz. Büyük düşünmeliyiz” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız